Jouw droom fotoshoot tot ultieme werkelijkheid maken
7601
post-template-default,single,single-post,postid-7601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Jouw droom fotoshoot tot ultieme werkelijkheid maken

boudoir-droom-fotoshoot-ultieme-werkelijkheid

Jouw droom fotoshoot tot ultieme werkelijkheid maken

Denk aan een prachtige tuin met mooie haagjes, doorkijkjes en heel veel groen. Vervolgens denk je aan de mooiste lingerie, accessoires uit mijn Blik en Bloos collectie en ‘on fleek’ haren en make-up. En denk daarna aan een gezellige dag met like-minded vrouwen.

Muziek in de oren

Hoe klinkt dat? Dat klinkt mij als muziek in de oren. Want dit is wat ik echt aan mijn evenementen achtergrond heb overgehouden. Ik vind het fantastisch als je op een evenement bent en ziet dat iedereen het naar zijn zin heeft. En met een fotoshoot is dat precies zo, eigenlijk een soort inieminie-evenement. Maar wel één om nooit meer te vergeten. Want het is helemaal jouw dag. En ik wil er altijd voor zorgen dat deze helemaal klopt.

Van begin tot eind benaderen we alles vanuit jouw wensen. Samen kijken we naar wie jij bent, wat jouw stijl is, hoe jij alles in je hoofd hebt en hoe we dat samen kunnen laten komen in een totaalconcept.

Daarom plannen we voorafgaand aan de fotoshoot samen een ontwerpgesprek, waarin we jouw totaalconcept ontwerpen. En vanuit daar heb je alle handvatten om je voor te bereiden op jouw fotosessie en kom je helemaal voorbereid naar de fotoshoot. Omdat je weet wat je kunt verwachten hoef je niet zenuwachtig te zijn, want alles komt goed. Dat je het spannend vindt, dat snap ik helemaal. Want een boudoir fotoshoot is ook spannend, dat vinden eigenlijk alle dames die ik fotografeer voorafgaand aan de sessie. Maar ik kan je verzekeren, dat spannend vinden duurt maar heel even.

Tijdens de fotoshoot help ik je met de poses en voel jij jezelf binnen no time op je gemak. En dan, dan is het tijd om jezelf weer een klein meisje te voelen. Even nergens aan denken en spelen alsof je weer 10 was. “Dance like nobody’s watching”, dat is een beetje hoe je de shoot kunt benaderen. Jezelf figuurlijk (en soms zelfs letterlijk) bloot geven en genieten van een fijne dag.

Het resultaat kun je binnen 2 weken bekijken, want langer dan dat wil ik je echt niet laten wachten. Ik weet uit eigen ervaring hoe benieuwd je bent naar jouw foto’s. En ook weet ik hoe leuk het is om voor het eerst je foto’s te zien. Dat moment is onvergetelijk. En daarom nodig ik je uit in de studio, zodat we dat moment samen kunnen beleven. Yay!

Boudoir fotoshoot in een romantische tuin

Hieronder zie je een fotoshoot zoals ik die een paar jaar geleden heb bedacht, ontworpen, samengesteld en uitgevoerd. Iets wat ik op dat moment al heel lang wilde doen: een fotoshoot buiten, in een prachtige tuin, met de perfecte lingerie en accessoires en met de leukste vrouwen.

Er zaten best wel veel uren in de organisatie, want ik wilde samenwerken met verschillende leveranciers om zo echt iets heel tofs neer te kunnen zetten. En wat een dag was het, het was fantastisch! Samen met Urmila mocht ik de hele dag doorbrengen en beleven bij De Vlaamsche Spijcker. De drie dames die ik mocht fotograferen, waren stuk voor stuk super leuke, lieve, gezellige en prachtige dames. We waren allemaal dedicated om het mooiste resultaat neer te zetten, zochten dat onderste uit de kan en keerden met een warm gevoel naar huis.

Nog steeds als ik de foto’s zie, kan ik alleen maar terugdenken aan die fantastische dag.

Vandaar die muziek in mijn oren. 😉

boudoir-fotoshoot-als-totaalconceptboudoir-fotoshoot-ultieme-droomboudoir-droom-fotoshoot-als-ultieme-werkelijkheidboudoir-droom-fotoshoot-als-ultieme-werkelijkheidoutdoor-boudoir-fotoshoot-in-prachtige-tuinultieme-boudoir-fotoshoot-word-werkelijkheidjouw-droom-fotoshoot-als-ultieme-werkelijkheidhoe-ziet-jouw-droom-fotoshoot-eruit-buiten-boudoir-grasoutdoor-boudoir-fotoshoot-in-romantische-tuinboudoir-fotosessie-in-tuin-bredaquote-once-in-a-million-kind-of-girl-but-once-in-a-lifetime-kind-of-womanquote-live-for-the-moments-you-cant-put-into-words

Wie er allemaal meewerkten aan deze shoot:

Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Haarstyling en make-up: The Bridal Artist
Locatie: De Vlaamsche Spijcker
Lingerie: Bruidsmode LaDonna
Sweets: Gebakkerij
Bloemen: V&V Bloemen & Wonen
Drukwerk: CardWise
Meubilair: Happy Vintage
Haar accessoires: Berkiva Designs
Merk lingerie: Poirier
Merk kimono: Mes Petites Dentelles
Boudoir beauty’s: Lin He Yu, Shannon Plakman, Joelle Smith

Jouw eigen droom fotoshoot tot werkelijkheid maken

Heb jij ideeën over jouw eigen fotoshoot? Ik denk graag met je mee! Ik nodig je graag in mijn studio uit om samen te brainstormen over het totaalconcept voor jouw fotoshoot. Ik ben nu al benieuwd naar jouw gedachtes. Op mijn boudoir pagina kun je meer informatie vinden en op de contact pagina kun je mijn brochure aanvragen.

Geen reactie's

Geef een reactie