Bridal boudoir fotoshoot: daglicht studio in Breda
5198
post-template-default,single,single-post,postid-5198,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bridal boudoir fotoshoot

romantische-bridal-boudoir-fotoshoot-breda

Bridal boudoir fotoshoot

Vandaag is het zo ver: de uitreiking van de Dutch Wedding Awards! Vanavond hoor ik of ik de award mee naar huis mag nemen als bridal boudoir fotograaf in de categorie aanstormend trouwtalent. Zo spannend!

In december werd ik ‘overvallen’ door het team van de Dutch Wedding Awards en ging Bart de hartjesman op zijn knieen om te vragen of ik zijn Valentijn wilde zijn. Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken: YES I DO! En toen was ik opeens genomineerd als bridal boudoir fotograaf in de categorie aanstormend trouwtalent. Zo trots! Wow!

In januari was mijn jurybijeenkomst waar ik mezelf mocht presenteren voor de vakjury. In deze categorie gaat het voornamelijk over je bedrijfsvoering, wat jou onderscheidt van andere bedrijven in de trouwbranche, hoe innovatief je bent, hoe je contact met jouw bruiden verloopt en de waarborging van alles wat je doet. Maar uiteraard heb ik de jury ook laten zien wat voor foto’s ik maak en hoe mijn toffe bruiden de foto’s ontvangen en als cadeau aan hun aanstaande geven. Ik wil jullie daarom meenemen in deze mooie reis en laten zien wat ik de jury heb laten zien.

Bridal boudoir fotosessie – teaser

We maakten een toffe teaser, om een klein tipje van de sluier op te lichten (en ja, ik hou van woordspelingen :P).

Bridal boudoir fotoshoot: portretten

Tijdens een prachtige shoot fotografeerde ik deze prachtige dame in haar mooie bruidslingerie en maakte ik een mooie glamour portretfoto in haar mooiste jurk. Ik heb dit aan de jury laten zien zoals een bruid dit ook ontvangt: mooie fine art prints in een passe partout in een prachtige folio box en een toffe vergroting.

fine-art-print-vergroting-portret-bredabridal-boudoir-fotoshoot-kimono-bride bridal-boudoir-fotograaf-breda-romantisch bridal-boudoir-fotosessie-bruidslingerie-verleidelijk bridal-boudoir-fotoshoot-in-lingerie-bruidslingerie sexy-fotoshoot-in-lingerie-breda fotoshoot-in-lingerie-romantisch-sexy-verleidelijk-stijlvol glamour-portretfoto-tijdens-boudoir-fotoshoot-breda

Bridal boudoir fotograaf: film

Om je te laten zien hoe zo’n bridal boudoir fotoshoot in zijn werk gaat, heb ik samen met mijn top team een mooi filmpje gemaakt waarin je een aanstaande bruid ziet die besluit een bridal boudoir fotoshoot te doen. Je ziet zowel Urmila (mijn vaste visagiste/hairstyliste) als mijzelf aan het werk om de mooiste versie van deze bruid naar voren te halen, maar ook het eindresultaat hebben we in de film verwerkt. Ik ben er zo trots op! Zeker omdat het echt een goed beeld geeft van wat je kunt verwachten. Yay!

Gala uitreiking: Dutch Wedding Awards

Vanavond is dus de gala uitreiking van de Dutch Wedding Awards, ZO spannend! Samen met mijn grootste supporters (mijn vriend, ouders, zusjes, vriendje van mijn zusje) gaan we vanmiddag in mijn daglichtstudio in Breda samen met Urmila van The Bridal Artist en Nazima van Nazima Garib – Make Up Artist een middagje tutten (en de mannen gaan ondertussen vast een paar potjes tafelvoetballen), toffe glamour foto’s maken en gezellig samen eten. Daarna gaan we met z’n allen de auto in naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld, om hopelijk aan het eind van de avond de auto weer in te stappen met dat mooie beeldje.. Wish me luck!

Liefs,
Tamara

Credits

Speciale dank voor deze top meiden! Zonder hen was deze film niet ZO mooi geworden!

Videograaf: State of Dreaming Films
Visagist en hairstylist: The Bridal Artist
Bruidslingerie: LaDonna
Sieraden: DRKS

Geen reactie's

Geef een reactie