Waarom elke vrouw een boudoir fotoshoot kan doen. - Blik en Bloos fotografie
6614
post-template-default,single,single-post,postid-6614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Waarom elke vrouw een boudoir fotoshoot kan doen.

waarom-iedere-vrouw-een-boudoir-fotoshoot-kan-doen

Waarom elke vrouw een boudoir fotoshoot kan doen.

Waarom? Daarom!

Misschien een beetje flauw, maar zo zie ik het echt.

Hoe je eruit ziet en hoe oud je bent, hebben allebei niets te maken met of je een boudoir fotoshoot kan doen. Omdat ik inmiddels heel veel vrouwen van verschillende leeftijden in allerlei soorten en maten heb mogen fotograferen, kan ik met recht zeggen dat iedereen mooi is. Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijkheid, haar eigen sterke punten en haar eigen imperfecties. En al die dingen maken jou uniek.

Het concept “schoonheid” is voor iedereen weer anders. Maar één ding weet ik zeker: hoe mooi jij van binnen bent, straal jij uit naar de buitenkant.

Boudoir is niet alleen voor vrouwen met het ‘ideale’ figuur. Het is niet alleen voor jonge meiden. Het is voor alle vrouwen. Vrouwen zoals jij en ik.

Laten we stoppen met onszelf te vergelijken met iemand anders. Want die dame met maat 46 wil misschien wat slanker zijn, maar die dame met maat 34 wil misschien meer rondingen. De dame met krullen wil stijl haar en vice versa. Zo hebben we allemaal wel iets.

Je hebt uiteindelijk maar één reden nodig om een boudoir fotoshoot te doen: voor jou.

Om te vieren dat je mooi bent zoals je bent, als cadeau aan jezelf.

Omdat jij er mag zijn.

Precies dat.

Liefs,
Tamara

Elke vrouw kan een boudoir fotoshoot doen

Heb jij al heel lang op je verlanglijstje staan om een boudoir fotoshoot te doen? Neem dan eens een kijkje op mijn boudoir fotografie pagina en laat het me weten. Iedere vrouw die ik fotografeer vindt het super spannend, maar zoals je al leest, kan elke vrouw een boudoir fotoshoot doen. Als je een keertje langs wilt komen in mijn studio om kennis te maken en samen een kop thee te drinken, dan ben je van harte welkom. Hopelijk tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie