A heart full of memories - deel 2 - trouwfotograaf gelderland
4984
post-template-default,single,single-post,postid-4984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

A heart full of memories – deel 2

schattig-bruidsmeisje-met-bruid-kasteel-wijenburg

A heart full of memories – deel 2

Van de week heb ik deel 1 van onze inspiratie fotoshoot ‘A heart full of memories’ gedeeld. Dat was het gedeelte waarbij we bij de krijtkusten van Calais als backdrop hebben gebruikt en onwijs mooie beelden hebben geschoten. Voor dit gedeelte gingen we naar het Gelderse Echteld en werd Kasteel Wijenburg de backdrop. Zo tof!

Verhaal achter de shoot

Omdat State of Dreaming Films en ik graag een verhaal wilden neerzetten, hebben we ervoor gekozen om een klein meisje terug te laten komen in de film. Dit meisje zie je bladeren in het dagboek van haar oma en haar herinneringen lezen die ze had toen ze bezig was met het organiseren van haar bruiloft. Ook vindt ze in het dagboek een paar foto’s en door middel van die foto’s, wordt je meegenomen in de visuele herinneringen van oma.

Naast de filmopnames die we maakten in Gelderland, kon ik het als trouwfotograaf uiteraard niet laten om dit prachtige meisje en haar moeder te fotograferen. Want wat zagen ze er mooi uit!

Toffe leveranciers

De toffe leveranciers die mee hebben gewerkt aan deel 2 van de shoot:

Fotograaf + organisatie: Blik en Bloos Fotografie
Visagist/hairstylist + organisatie: The Bridal Artist
Bloemen/styling: Gift by Nature
Videograaf: State of Dreaming Films
Locatie klein meisje: Kasteel Wijenburg
Trouwjurk bruid: LaDonna
Merk trouwjurk: Enzoani
Bruid: Carina
Hairpiece, armbandje en oorbellen: DRKS
Jurk klein meisje: So Cute
Bruidsmeisje: Saar
Voiceover: Brigitte Mess

trouwfotograaf-gelderland-dagboek-bruiloft-herinnering-foto 04-bruidsmeisje-bruiloft-noord-brabant05-trouwfotograaf-moeder-dochter-bruidsmeisje-bruid schattig-bruidsmeisje-met-bruid-kasteel-wijenburg trouwen-meisjesdroom-trouwfotograaf-breda huwelijksfotograaf-kasteel-wijenburg-echteld trouwfotograaf-kasteel-wijenburg-echteld bruidsfotograaf-kasteel-wijenburg-echteld bruidsboeket-trouwfotograaf-kasteel inspiratie-fotoshoot-kasteel-wijenburg-bruiloft moeder-dochter-band-bruiloft-fotoshoot trouwfotograaf-noord-brabant bruidsfotograaf-bruid-fotoshoot-breda trouwfotograaf-breda-bruidsboeket trouwen-in-een-boomgaard-kasteel-wijenburg bruidsmeisje-tijdens-fotoshoot-bruiloft-kasteel-wijenburg bruidsmeisje-portret-foto-kasteel-wijenburg dance-like-nobody-is-watching-fotografie bruid-op-de-foto-bij-kasteel-wijenburg portret-bruidsmeisje-kasteel-wijenburg boeket-ceremonie-bruiloft-trouwen gekke-trouwfoto-kinderen boeketje-bruidsmeisje-lief-trouwfotograaf trouwfotograaf-bruidsmeisje-bruiloft-breda zwart-wit-bruidsfotografie spontane-trouwfotografie-breda portret-bruidsmeisje-fotografie bruidsbloemen-gift-by-nature-bruiloft-bloemist

Toffe leveranciers die meewerkten aan het gedeelte opgenomen in Calais:

Fotograaf + organisatie: Blik en Bloos Fotografie
Visagist/hairstylist + organisatie: The Bridal Artist
Bloemen/styling: Gift by Nature
Videograaf: State of Dreaming Films
Trouwpak en bruidsjurk Calais: LaDonna
Merk bruidsjurk: Enzoani
Merk trouwpak: L’uomo by LaDonna
Taart + sweets: Gebakkerij
Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten
Hairpiece: Berkiva Designs
Ballon + waaiers: Weddingdeco.nl
Vlinders en vogel: Ivana Interior Design
Ketting: By Pearls
Trouwringen: Goudsmederij Bommel
Borden: Pollman & Servies

Ps: Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een enthousiaste, gezellig en trouwfotograaf? Helemaal leuk! Ik ben er graag bij om jullie geweldige dag vast te leggen als prachtige herinnering voor de rest van jullie leven. Op mijn pagina over trouwfotografie kunnen jullie meer informatie lezen, of vraag mijn digitale brochure aan via mijn contactformulier of tamara@blikenbloos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie