Shootdag - PUUR boudoir portret - Blik en Bloos fotografie
8579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8579,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

SHOOTDAG – PUUR
12 december 2021

Op 12 december organiseer ik een boudoir shootdag met een “PUUR” thema.

Een dag waarbij ik jou ga vastleggen zoals je bent, met een out of bed look.

Deze dag organiseer ik eenmalig, in samenwerking met visagiste en haarstyliste Urmila Singh.

lichte-pure-boudoir-fotografie-zevenbergen

Wat houdt deze fotosessie in?

 

  • 30 minuten fotoshoot
  • Haarstyling & make-up voor een out of bed look
  • 1 print op fine art fotopapier (inclusief passe partout van 20 x 25 cm, in een wissellijst met museumglas)
  • De foto van de print in webformaat (lage resolutie)
  • Lichte, pure, naturel fotografie met een witte achtergrond
  • Mogelijkheid om bij te bestellen
  • Bestedingstegoed van € 50 om te besteden aan extra prints

 

Kosten:
€ 297
  (waarde van € 397)

shootdag-puur-boudoir-fotografie-naturel-minimalistisch

Starttijden 12 december 2021

 

9:30 uur (VOL)

10:30 uur (VOL)

11:30 uur (VOL)

12:30 uur (VOL)

13:30 uur (VOL)

Belangrijk

Zorg dat je stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig bent voor jouw fotosessie. Dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is en om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen en niemand hoeft te wachten. Ook hebben Urmila en ik op die manier een moment om na elke sessie zowel de stylingruimte als de studioruimte schoon te maken.

Elke fotosessie duurt een half uur, in totaal ben je met haarstyling en make-up 1 uur en 15 minuten op locatie.

pure-boudoir-fotografie-shootdag-zevenbergen
boudoir-fotografie-naakte-outfit-breda

Wat bedoel je met “PUUR”?

De styling is minimalistisch, zodat het beeld echt draait om jou en jouw lichaam. Daarom is er lichte make-up en haarstyling inbegrepen en kun je qua outfit kiezen uit maximaal 1 item om te dragen, of zelfs helemaal niets. Qua item kun je denken aan een witte blouse, een wit laken, een oversized trui of een kimono.

PUUR boudoir shootdag

Waarom een PUUR shoot?

 

Om jezelf te zien zoals je bent. Zonder poespas. Zonder veel styling. Gewoon jij. Want jij bent prachtig en verdient het om jezelf te mogen waarderen.

Samen gaan we op zoek naar jouw ‘echte ik’ en vertalen we jouw innerlijk naar buiten. Hierbij is authenticiteit voor mij heel belangrijk. Ik help je uiteraard bij het poseren tijdens de shoot, maar alles zal 100% uitstralen dat jij echt jezelf bent op de foto’s.

Tijdens de shoot

 

Je wordt ontvangen in de stylingruimte, waar Urmila jouw haar en make-up gaat doen. Bij deze PUUR shoot zal het om een lichte visagie gaan, een out of bed look. Dit duurt ongeveer een half uur. Vervolgens kun je rustig omkleden, nog even wat drinken en acclimatiseren. Dan gaan we de foto’s maken in de studio, de shoot duurt een half uur.

Na de shoot

 

Je ontvangt een online gallery met de mooiste foto’s uit de shoot. Hieruit kun je jouw foto kiezen die je als fine art print in passe partout en wissellijst met museumglas kunt ophalen. Deze foto ontvang je ook in lage resolutie op webformaat.

Als je liever een uitvergroting wilt, een 9-up of een ander print product, dan heb je de mogelijkheid om deze bij te bestellen.

puur-boudoir-portret-shootdag-zevenbergen-brabant
museumglas-versus-normaal-glas-vergroting

Prints

Ik ben een fotograaf die werkt op basis van prints. Ik ben er van overtuigd dat je foto’s een plek in je huis moet geven, zodat je er elke dag van kunt genieten. Zeker als je een professionele fotoshoot doet, is de kunst die we creëren het waard om gezien te worden.

 

Daarom is bij deze fotosessie standaard een print op fine art fotopapier inbegrepen. Deze komt in een passe partout en ook zit er een wissellijstje met museumglas omheen zodat het kant en klaar is om neer te zetten of op te hangen. Op het voorbeeld zie je aan de linkerkant het museumglas, alsof er niets voor zit. Zo mooi!

 

Als je voor een grotere print, aanvullende prints of album wilt gaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je ontvangt € 50 tegoed die je kunt besteden aan extra prints.

foto-printen-album-vergroting-bewaarbox-fine-art-fotoprint
Print producten om bij te bestellen.

Dit wil ik!

Ben jij enthousiast geworden en wil je prachtige, pure boudoir foto’s welke je thuis een prominente plek kunt geven? Dan kun je via de “Boek jouw tijdslot” jouw voorkeurs tijdslot opgeven voor de shootdag op 12 december.

Je ontvangt van mij vervolgens de factuur voor de fotosessie.

Op het moment dat deze is voldaan, staan de datum + het tijdstip definitief voor jou gereserveerd.