Shootdag - PUUR boudoir portret - Blik en Bloos fotografie
8579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8579,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

SHOOTDAG – PUUR
11 december 2022

Wegens het succes van vorig jaar, organiseer ik nog een keer een boudoir shootdag met een “PUUR” thema.

Op 11 december ga ik jou vastleggen zoals je bent, met een out of bed look.

Deze dag organiseer ik in samenwerking met visagiste en haarstyliste Urmila Singh.

puur-boudoir-naturel-shootdag-zevenbergen-breda

Wat houdt deze fotosessie in?

 

  • 30 minuten fotoshoot
  • Haarstyling & make-up voor een out of bed look
  • 1 print op fine art fotopapier (inclusief passe partout van 20 x 25 cm, in een wissellijst met museumglas)
  • De foto van de print in webformaat (lage resolutie)
  • Lichte, pure, naturel fotografie met een witte achtergrond
  • Mogelijkheid om bij te bestellen
  • Bestedingstegoed van € 50 om te besteden aan extra prints van deze sessie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up)

 

Kosten:
€ 327
 (waarde van € 427)

lichte-boudoir-fotografie-puur-boudoir-zevenbergen-breda

Starttijden  zondag 11 december 2022

 

9:30 uur

10:15 uur

11:00 uur

11:45 uur

12:30 uur

13:15 uur

Belangrijk

Zorg dat je stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig bent voor jouw fotosessie. Dit om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen en niemand hoeft te wachten. Ook hebben Urmila en ik op die manier een moment om na elke sessie zowel de stylingruimte als de studioruimte weer in orde te maken voor de volgende shoot.

Elke fotosessie duurt een half uur, in totaal ben je met haarstyling en make-up 1 uur en 15 minuten op locatie.

puur-boudoir-fotoshoot-licht-naturel-sensueel-breda-zevenbergen
boudoir-fotografie-naakte-outfit-breda

Wat bedoel je met “PUUR”?

De styling is minimalistisch, zodat het beeld echt draait om jou en jouw lichaam. Daarom is er lichte make-up en haarstyling inbegrepen en kun je qua outfit kiezen uit maximaal 1 item om te dragen, of zelfs helemaal niets. Qua item kun je denken aan een witte blouse, een wit laken, mijn crèmekleurige doek van chiffon of een kimono.

PUUR boudoir shootdag

Waarom een PUUR shoot?

 

Om jezelf te zien zoals je bent. Zonder poespas. Zonder veel styling. Gewoon jij. Want jij bent prachtig en verdient het om jezelf te mogen waarderen.

Samen gaan we op zoek naar jouw ‘echte ik’ en vertalen we jouw innerlijk naar buiten. Hierbij is authenticiteit voor mij heel belangrijk. Ik help je uiteraard bij het poseren tijdens de shoot, maar alles zal 100% uitstralen dat jij echt jezelf bent op de foto’s.

Tijdens de shoot

 

Je wordt ontvangen in de stylingruimte, waar Urmila jouw haar en make-up gaat doen. Bij deze PUUR shoot zal het om een lichte visagie gaan, een out of bed look. Dit duurt ongeveer een half uur. Vervolgens kun je rustig omkleden, nog even wat drinken en acclimatiseren. Dan gaan we de foto’s maken in de studio, de shoot duurt ongeveer een half uur.

Na de shoot

 

Je ontvangt een online gallery met de mooiste foto’s uit de shoot. Hieruit kun je jouw foto kiezen die je als fine art print in passe partout en wissellijst met museumglas kunt ophalen. Deze foto ontvang je ook in lage resolutie op webformaat.

Als je liever een uitvergroting wilt, een 9-up of een ander print product, dan heb je de mogelijkheid om deze bij te bestellen.

puur-boudoir-portret-shootdag-zevenbergen-brabant
museumglas-versus-normaal-glas-vergroting

Prints

Ik ben een fotograaf die werkt op basis van prints. Ik ben er van overtuigd dat je foto’s een plek in je huis moet geven, zodat je er elke dag van kunt genieten. Zeker als je een professionele fotoshoot doet, is de kunst die we creëren het waard om gezien te worden.

 

Daarom is bij deze fotosessie standaard een print op fine art fotopapier inbegrepen. Deze komt in een passe partout en ook zit er een wissellijstje met museumglas omheen zodat het kant en klaar is om neer te zetten of op te hangen. Op het voorbeeld zie je aan de linkerkant het museumglas, alsof er niets voor zit. Zo mooi!

 

Als je voor een vergroting voor aan de muur, een bewaarbox of album wilt gaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je ontvangt € 50 tegoed die je kunt besteden aan extra prints van deze serie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up).

foto-printen-album-vergroting-bewaarbox-fine-art-fotoprint
Print producten om bij te bestellen.

Dit wil ik!

Ben jij enthousiast geworden en wil je prachtige, pure boudoir foto’s welke je thuis een prominente plek kunt geven? Dan kun je via de “Boek jouw tijdslot” mij een berichtje sturen. Geef daarbij jouw 2 voorkeurs tijdslotten aan voor de shootdag op zondag 11 december, zodat ik daar rekening mee kan houden bij het plannen.

Je ontvangt van mij vervolgens de factuur voor de fotosessie.

Op het moment dat deze is voldaan, staan de datum + het tijdstip definitief voor jou gereserveerd.