Rock your curves: Curvy bruid met prachtige rondingen
3618
post-template-default,single,single-post,postid-3618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Inspiratieshoot: “Rock your curves: Curvy bruid”

curvy-bruid-bruidskapsel-sluier

Inspiratieshoot: “Rock your curves: Curvy bruid”

Samen met Urmila Sing heb ik in augustus een super vette inspiratieshoot gehad met 3 bruiden en 1 verrassing. We gaan de bruiden apart aan je presenteren. Eerder presenteerden we een Europees/Aziatische bruid, vervolgens een fantastische bohemian bruid en vandaag een bruid die haar curves helemaal rockt!

Iedere vrouw is mooi! Zo ook vrouwen met prachtige plus size rondingen. Wat we met deze fotoshoot wilden laten zien, is dat niet alleen vrouwen met maatje 36 mooi zijn en model kunnen staan in een inspiratieshoot. Ook met een maatje meer kun je veel meer aan qua kleding dan je denkt!

Het toverwoord is ‘durf’. Durf te experimenteren en weet wat past bij jouw mooie lichaamsvormen. Onze curvy bruid Archana heeft zulke prachtige rondingen en ziet er stunning uit in haar trouwjurk met sluier! Ze straalt van top tot teen, straalt zelfvertrouwen uit en dat mag ze zeker! Hou van jezelf, van je lijf en geniet mee van deze inspiratiefoto’s in de Soesterduinen!

Aan deze inspiratieshoot werkten mee:
– Hairstylist/visagist: Urmila Singh van The Beautiful Bride Company
– Fotograaf: Blik en Bloos Fotografie
– Bruidsjurk + sluier: Très Chic Bruidsmode, te koop bij LaDonna Bruidsmode
– Bruidsboeket: DON FLORITO
– Bruid: Archana Ramkhelawan

curvy-bruid-rondingen

curvy-bruid-bruidskapsel-sluier

curvy-bride-beautiful-hair

curvy-bruid-sensual-veil

curvy-bruid-sluier-fotoshoot

curvy-bruid-wedding-bruiloft

curvy-bruid

Wil je meer inspiratie opdoen?
Bekijk dan de inspiratieshoot “Journey of Love

Geen reactie's

Geef een reactie