Resultaat winactie: bridal boudoir fotoshoot met pin-up sfeer
6095
post-template-default,single,single-post,postid-6095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Resultaat winactie: bridal boudoir fotoshoot met pin-up sfeer

pin-up-boudoir-fotoshoot

Resultaat winactie: bridal boudoir fotoshoot met pin-up sfeer

Een tijd geleden deed trouwblog Girls of Honour een winactie omdat ze 3 jaar bestond. En samen met mijn vaste visagiste/hairstyliste Urmila van The Bridal Artist gaven we als Lievelingsleveranciers een bridal boudoir fotoshoot weg!

Er deden heel veel dames mee, met de meest uiteenlopende motivaties waarom zij de shoot moesten winnen. Maar het verhaal van M. was zo bijzonder, heftig en mooi tegelijk dat we vonden dat zij de shoot moest winnen.

M. weet namelijk dat ze het borstkankergen heeft en daarmee een grote kans om borstkanker te krijgen. Dit weet ze al een behoorlijke tijd en eind van dit jaar worden haar borsten preventief verwijderd.

Ze stuurde onder andere in haar motivatie: “Ik sta er eigenlijk heel nuchter in, hoor. Wat moet, dat moet. Dan maar geen borsten, ik vind het leven heeeeeel erg leuk en ik heb geen zin om af te wachten tot ik ziek word. En daarbij, er zijn véél ergere dingen. Maar toen kwam deze winactie voorbij en dacht ik… het zou eigenlijk wel heel mooi zijn om een herinnering te hebben aan hoe het nú is. Ik ga er vanuit dat de doktoren er weer iets prachtigs voor terug boetseren, hoor (dat kunnen ze heel goed, namelijk!). Maar toen ik zag hoe mooi de foto’s van Tamara zijn…”

Naast deze ingreep stond voor haar in 2018 nog een andere grote gebeurtenis op de planning, iets wat HEEL leuk is: trouwen! Inmiddels hebben zij en haar hubbie allebei ‘JA’ gezegd en hebben ze een prachtige dag gehad. En ze heeft een mooie box met fine art prints overgehouden aan de shoot, welke ze aan haar kersverse echtgenoot kon geven.

Tijdens het gesprek voorafgaand aan de shoot gaf ze aan dat ze naast boudoir foto’s in bruidslingerie, pin-up foto’s ook wel heel erg mooi vindt. Nu ben ik niet gespecialiseerd in pin-up fotografie, maar leek het me wel heel leuk om dit in de shoot te verwerken. Maar wel met een Blik en Bloos sausje, zodat het een combi tussen pin-up en mijn eigen stijl boudoir fotografie zou worden. En ik denk dat dit best wel goed gelukt is, zeker in combinatie met het toffe kapsel dat Urmila creëerde! <3

Dankjewel dat jij de stap hebt genomen om te reageren op de winactie M.! Want je bent prachtig! Zoals je nu bent, maar ik weet zeker dat je na de operatie minstens net zo mooi zal zijn. Ik ben trots dat ik je een aandenken heb kunnen geven aan hoe jouw lichaam ‘pre-operatie’ is, zodat je daar voor de rest van je leven op terug kunt kijken.

Geniet van jouw foto’s!

Liefs,
Tamara

bridal-boudoir-fotografie-kimono-achternaam-bruidegom nonchalante-boudoir-fotografie-bredapin-up-boudoir-fotografie-breda glamour-pin-up-portret-fotografie-breda mysterieuze-fine-art-bridal-boudoir-fotografie boudoir-pin-up-fotosessie-breda pin-up-boudoir-fotosessie-breda glamour-pin-up-portretfoto-breda

Bridal boudoir fotoshoot

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je aanstaande echtgenoot (of echtgenote)? Dan zou een boudoir fotoshoot een tof idee kunnen zijn! Het eindresultaat ontvang je in een prachtige boutique box met fine-art prints, in een luxe album of als vergroting voor aan de muur. Een prachtig cadeau om je hubby to be mee te verrassen voor, op of aansluitend aan jullie bruiloft. Meer informatie vind je op mijn boudoir pagina, of vraag meteen mijn brochure aan.

Geen reactie's

Geef een reactie