Real boudoir beauty K.: boudoir fotografe in Breda
5288
post-template-default,single,single-post,postid-5288,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real boudoir beauty K.

boudoir-fotoshoot-breda

Real boudoir beauty K.

Ik mocht de prachtige K. fotograferen tijdens een boudoir fotoshoot in mijn daglicht studio in Breda. Samen hebben we haar droom fotoshoot ontworpen tijdens een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de fotosessie. Ze was op zoek naar een boudoir fotografe waarbij ze zich op haar gemak voelde zodat ze prachtige foto’s als cadeau aan haarzelf kon verwachten. En zo tof dat ze mij als haar boudoir fotografe heeft uitgekozen!
Hieronder kun je lezen hoe K. de fotoshoot en alles er omheen heeft ervaren. Yay!
 

Review real boudoir beauty K.

 
Ik vond je op het internet tijdens mijn speurtocht naar iemand die een boudoir fotoshoot van me kon maken. Een cadeautje voor mezelf. 20 Kilo lichter – twee halve marathons in de benen – trots op wat mijn lijf de afgelopen twee jaar bereikt heeft. Jouw website sprak me direct aan en het contact was snel gelegd. Ons intakegesprek verliep heel soepel en het voelde meteen vertrouwd. Ik wist dat ik bij jou in goede handen was.
 
De dag van de shoot zelf was een groot ‘me-‘festijn. De setjes en kleren die ik had meegebracht werden mooi neergelegd en opgehangen. Mijn badjas en slofjes aan en het tutten kon beginnen. Ik voelde me een prinses.
 
Tijdens de shoot heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik voelde me vrouwelijk, sexy, mooi – fantastisch! Jouw enthousiasme werkte aanstekelijk en er zijn dus veel foto’s waarop ik hardop lach. Die lach is een spontane lach – op dat moment moest ik ook vaak écht lachen om je gejoel, je enthousiasme, je gespring.
 
De set die je had uitgezocht om mijn selectie uit te maken was prachtig. Mijn vriend en ik hebben vol spanning naar de presentatie zitten kijken. Superleuk gedaan ook – met ook foto’s en filmpjes van de voorbereidingen erbij.
 
Een aantal foto’s sprongen er meteen uit – die moesten er zeker bij zitten. Maar soms was het ook wel wikken en wegen, maar uiteindelijk heb ik een box vol prachtige foto’s en een waanzinnige vergroting voor aan de muur. Ik ben superblij met en vooral ook heel trots op het eindresultaat.
 
Dankjewel lieve Tamara voor dit prachtige geschenk aan mezelf!
 
Heel veel liefs,
K.
 
Heel graag gedaan lieve K.!
Je bent een fantastisch mooie vrouw en ik ben dankbaar dat ik jouw boudoir fotografe mocht zijn!
Liefs,
Tamara
 

 

boudoir-fotografe-breda-brabant
boudoir-fotosessie-breda-brabant
boudoir-fotograaf-breda-voor-iedere-vrouw
boudoir-fotoshoot-in-lingerie-romantisch-sexy
boudoir-fotograaf-breda-brabant
boudoir-fotoshoot-speels-nonchalant-breda
 
Ben jij op zoek naar een boudoir fotografe? Mijn daglicht studio is gevestigd in Breda en ik fotografeer veel dames tijdens een boudoir fotosessie. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, of je veel of weinig curves hebt, of je haren lang of kort zijn, ik fotografeer dames in alle soorten en vormen. Samen ontwerpen we jouw droom fotoshoot en zorg ik ervoor dat jouw sterkste punten naar voren komen in jouw foto’s.
 
Wil je meer weten over een boudoir fotoshoot? Op mijn boudoir pagina kun je meer lezen over mijn werkwijze, bekijken hoe een boudoir fotosessie eruit ziet en mijn brochure aanvragen.
Geen reactie's

Geef een reactie