Real boudoir beauty: boudoir foto sessie in Breda
5373
post-template-default,single,single-post,postid-5373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real boudoir beauty J.

american-beauty-boudoir-foto

Real boudoir beauty J.

Wat word ik blij van reacties zoals hieronder. Want dat betekent dat ik een dame een prachtige dag heb bezorgd en haar heb laten zien hoe mooi ze is. Yay! En dit was ook echt een heel toffe boudoir shoot, waarbij ik twee buurvrouwen op dezelfde dag mocht fotograferen. Ieder hun eigen fotoshoot, maar wel tegelijk in mijn studio om zo samen deze ervaring te kunnen delen. Wat was het een top dag!

Boudoir beauty J. wilde graag een aantal boudoir foto’s met een tropisch tintje, omdat ze heel blij wordt van alles wat tropisch is. Ook nam ze heel veel mooie accessoires mee, waar we een meer burlesque uitstraling creëerden. De body van spijkerstof en het lange vest zorgden voor een iets meer casual en nonchalante look met een romantische touch.

Een leuk detail was het korset dat ze bij zich had, dat was namelijk een onderdeel van haar bruidsjurk. Deze combineerden we met haar cowboylaarzen en een spijkerbroekje voor een wat stoerdere look. Heel gaaf!

Hieronder kun je lezen hoe J. haar boudoir fotosessie heeft ervaren.

“Lieve Tamara,
Bedankt voor een van de mooiste ervaringen die heb meegemaakt in mijn leven. Vooraf had ik allemaal ideeën en beelden in mijn hoofd van wat ik wil, maar die vallen allemaal in het niet vergeleken met het resultaat. Want dit ben ik.

Je professionele aanpak in combinatie met je warm en hartelijke persoonlijkheid maken jou goud waard.

Iedere vrouw zou een keer in haar leven een boudoir fotoshoot moeten doen want pas als je het resultaat ziet ben je echt overtuigd van je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Wij kijken met heel veel liefde en plezier naar de foto’s en ik heb er alleen nog positieve reacties over gehoord.

Ik hoop dat het met jou ook goed gaat.
Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring.

Hartelijke groet,
J.”

nonchalante-boudoir-fotoshoot-breda casual-boudoir-fotoshoot-brabant tropische-boudoir-fotoshoot-breda boudoir-fotoshoot-breda burlesque-boudoir-fotoshoot-breda vintage-boudoir-fotoshoot-breda country-boudoir-fotoshoot-breda romantisch-stoere-boudoir-fotoshoot-brabant

Boudoir foto

Ben jij op zoek naar een boudoir foto als vergroting aan de muur? Of wil je een mooie boutique box met fine art prints? In mijn daglichtstudio in Breda heb ik verschillende demo boxen en voorbeeld vergrotingen liggen die je kunt vasthouden en bekijken om zo te voelen wat het beste bij jou past. Op mijn boudoir fotografie pagina kun je meer lezen over de mogelijkheden en mijn brochure aanvragen.

Geen reactie's

Geef een reactie