Portret shootdag - "Beauty in black" - Blik en Bloos fotografie
8914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8914,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

PORTRET SHOOTDAG – “Beauty in black”
10 december 2022

Op zaterdag 10 december organiseer ik een portret shootdag met “beauty in black” thema.

Deze dag organiseer ik in samenwerking met visagiste en haarstyliste Urmila Singh.

zwart-wit-portret-tijdloos-shootdag-breda-zevenbergen

Wat houdt deze fotosessie in?

 

  • 30 minuten fotoshoot
  • Portretfoto’s, gefotografeerd met een zwarte achtergrond
  • Haarstyling & make-up voor een ‘naturel day-look’
  • 1 print op fine art fotopapier (inclusief passe partout van 20 x 25 cm, in een wissellijst met museumglas)
  • De foto van de print in webformaat (lage resolutie)
  • Mogelijkheid om bij te bestellen
  • Bestedingstegoed van € 50 om te besteden aan extra prints van deze sessie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up)

 

Kosten:
€ 327
 (waarde van € 427)

speels-zwart-wit-portret-shootdag-breda-zevenbergen-brabant

Starttijden  zaterdag 10 december 2022

 

9:30 uur

10:15 uur

11:00 uur

11:45 uur

12:30 uur

13:15 uur

Belangrijk

Zorg dat je stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig bent voor jouw fotosessie. Dit om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen en niemand hoeft te wachten. Ook hebben Urmila en ik op die manier een moment om na elke sessie zowel de stylingruimte als de studioruimte weer in orde te maken voor de volgende shoot.

Elke fotosessie duurt een half uur, in totaal ben je met haarstyling en make-up 1 uur en 15 minuten op locatie.

zwart-wit-portret-tijdloos-stijlvol-spontaan-brabant-shootdag
zwangerschap-portret-tijdloos-kleur-shootdag-breda-brabant

Wat bedoel je met “beauty in black”?

Er is lichte make-up en haarstyling inbegrepen, een mooie naturel day-look.

Qua outfit is het mooi om iets te kiezen met een effen kleur. Een zwarte of witte outfit combineert sowieso altijd heel erg mooi met mijn zwarte achtergrond. Zeker als het een zwart-wit portret wordt.

“Beauty in black” portret shootdag

Waarom deze shoot?

Zodat je een mooi, tijdloos portret van jezelf hebt van hoe je nu bent. Daarnaast kun je de foto ook gebruiken voor je online uitingen, zodat je weer een up-to-date foto hebt.

Ik ga je laten zien dat je een schitterende vrouw bent. Daarbij is authenticiteit voor mij belangrijk, daarom help ik je bij het poseren en zorg ik ervoor dat ik de blik vang die jou typeert. Ik wil namelijk dat jij jezelf bent en dat 100% uitstraalt op de foto’s.

Tijdens de shoot

 

Je wordt ontvangen in de stylingruimte, waar Urmila jouw haar en make-up gaat doen. Bij deze “Beauty in black” portret shoot zal het om een lichte visagie gaan, een naturel dag look. Dit duurt ongeveer een half uur. Vervolgens kun je rustig omkleden, nog even wat drinken en acclimatiseren. Dan gaan we de foto’s maken in de studio, de shoot duurt ongeveer een half uur.

Na de shoot

 

Je ontvangt een online gallery met de mooiste foto’s uit de shoot. Hieruit kun je jouw foto kiezen die je als fine art print in passe partout en wissellijst met museumglas kunt ophalen. Deze foto ontvang je ook in lage resolutie op webformaat.

Als je liever een uitvergroting wilt, een 9-up, een ander print product of alle foto’s als digitaal bestand, dan heb je de mogelijkheid om deze bij te bestellen.

museumglas-versus-normaal-glas-vergroting

Prints

Ik ben een fotograaf die werkt op basis van prints. Ik ben er van overtuigd dat je foto’s een plek in je huis moet geven, zodat je er elke dag van kunt genieten. Zeker als je een professionele fotoshoot doet, is de kunst die we creëren het waard om gezien te worden.

 

Daarom is bij deze fotosessie standaard een print op fine art fotopapier inbegrepen. Deze komt in een passe partout en ook zit er een wissellijstje met museumglas omheen zodat het kant en klaar is om neer te zetten of op te hangen. Op het voorbeeld zie je aan de linkerkant het museumglas, alsof er niets voor zit. Zo mooi!

 

Als je voor een vergroting voor aan de muur, een bewaarbox of album wilt gaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je ontvangt € 50 tegoed die je kunt besteden aan extra prints van deze sessie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up).

foto-printen-album-vergroting-bewaarbox-fine-art-fotoprint
Print producten om bij te bestellen.

Dit wil ik!

Ben jij enthousiast geworden en wil je een mooi, tijdloos en ‘100% jij’-portret om thuis een prominente plek te geven? Dan kun je via de “Boek jouw tijdslot” mij een berichtje sturen. Geef daarbij jouw twee voorkeurs tijdslotten aan voor de shootdag op zaterdag 10 december, zodat ik daar rekening mee kan houden bij het plannen.

Je ontvangt van mij vervolgens de factuur voor de fotosessie.

Op het moment dat deze is voldaan, staan de datum + het tijdstip definitief voor jou gereserveerd.

Ps: plan ‘s avonds iets leuks, want je haar en make-up zit helemaal top die dag. 😉