Picknicken op je bruiloft - publicatie bij ThePerfectWedding.nl
2427
post-template-default,single,single-post,postid-2427,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Publicatie op ThePerfectWedding over picknicken op je bruiloft

picknicken-bruiloft-decoratie-trouwdag-huwelijk

Publicatie op ThePerfectWedding over picknicken op je bruiloft

Ben je nog op zoek om iets leuks te doen tijdens jullie bruiloft samen met jullie gasten? Lees dan dit artikel op ThePerfectWedding.nl over picknicken tijdens je bruiloft. En zo leuk, de eerste foto die als inspiratie is gebruikt in het artikel heb ik gemaakt tijdens de gestylde loveshoot Journey of Love. 🙂

Waarom picknicken tijdens je bruiloft?

Omdat het leuk is! Dûh.. 😉 Maar ook omdat je op die manier lekker kunt relaxen met al je gasten in een leuke sfeer. Bijvoorbeeld in de tuin van jullie trouwlocatie! Zorg voor toffe decoratie zoals schattige kleedjes, heerlijke hapjes, dorstlessende drankjes en een stralend zonnetje. Maar wat nou als dat stralende zonnetje zich niet laat zien en er juist dikke regendruppels uit de lucht komen vallen? Zorg dan dat je een plan B hebt: een partytent of een toffe schuur (komt dat even goed uit als jullie een echte barn wedding hebben). Zo kun je daar gemakkelijk heen als het toch begint te regenen tijdens jullie bruiloft.

Waar moet je nog meer aan denken?

Een picknick klaarzetten en vervolgens weer opruimen kost veel tijd, betrek er daarom een goede leverancier bij die jullie daarbij kan helpen. Dit kun je ook doen met de lekkere hapjes en drankjes: laat ze maken door een bedrijf dat daar heel goed in is! Op die manier hoef je zelf niet te stressen om alles op tijd af te hebben en ter plekke nog de laatste hand aan te leggen. Nog meer handige tips lees je in het artikel!

Pinterest

Hou je van inspiratie opdoen (over bijvoorbeeld picknicken op je bruiloft) en ben je actief op Pinterest?  Volg mij dan op Pinterest. Daar heb ik zelf al veel inspiratie voor gepind, misschien kun jij dit ook als inspiratie gebruiken!

Liefs,
Tamara

picknick-bruiloft-trouwdag-huwelijk

Bekijk ook ervaringen over Blik en Bloos Fotografie op mijn bedrijfsprofiel op de website van ThePerfectWedding.nl!

Alle toffe leveranciers die hebben meegewerkt aan de gestylde loveshoot Journey of Love:

Fotografie + organisatie | Blik en Bloos fotografie
Styling + organistie | Swoon Styling
Hairstyling | Yorimage
Visagie | Marie de Meyer
Videografie | Life from the inside
Kleding | Bastiaansen modestad
Juwelen | Edelsmederij Goudmerk
Taart en tapas | Artichaud
Bloemen | V & V Bloemen en Wonen
Modellen | Nick & Valérie

Geen reactie's

Geef een reactie