Persoonlijke ontwikkeling door professionele foto's
6348
post-template-default,single,single-post,postid-6348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Persoonlijke ontwikkeling door professionele foto’s

persoonlijke-ontwikkeling-foto-personal-branding-meer-zelfvertrouwen

Persoonlijke ontwikkeling door professionele foto’s

Door Lotte werd ik getagd op Instagram, in een bericht over haar persoonlijke ontwikkeling. Ze maakte namelijk een positieve groei door, omdat ze door mijn foto’s zag wie ze was kwijtgeraakt. Zo bijzonder!

Lees hieronder haar verhaal:

“Geïnspireerd door de @cultivateyourbrandpodcast van @elsaschaddelee deel ik hier deze foto. Samen met Elsa ga ik vanaf eind augustus aan de slag om mijn eigen persoonlijke merk te bouwen, verder te gaan met de stappen die ik eerder heb gezet. Elsa bracht naar voren dat voor een échte personal brand je zelf herkenbaar moet zijn. Hoewel ik dit account heb om mijn reis náár dat persoonlijke merk te delen draait het hier om míjn pad. Dus geen snel inelkaargeflanst canva-logootje, maar een foto van mij. Op mijn mooist.

Deze foto werd gemaakt door lieve Tamara van @blikenbloosfotografie, haar en make up door @urmila_singh_thebridalartist. Ik geloof dat ik niet veel heb kunnen uitbrengen toen ze me deze foto liet zien. Tranen rolden over mijn wangen. Zij had iets in mij gezien én vastgelegd dat ik al héél héél lang niet had gezien. Ik had op dat moment net een lastige periode achter de rug. Het einde van een lange relatie, een nieuwe stad, een nieuw (leeg!) huis en een nieuwe baan. Ik voelde me heel klein, heel eenzaam en heel ongelukkig. 
Dát moment is, achteraf bezien, het startschot geweest voor een rollercoaster aan persoonlijke ontwikkeling. Ik begon beter voor mezelf te zorgen, te lezen over persoonlijke ontwikkeling en besloot te gaan praten met de huisarts.

Niet dat het de volgende dag ineens allemaal anders was, tot op de dag van vandaag heb ik moeite met mezelf als ‘mooi’ te zien en kijk ik niet graag in de spiegel, maar dankzij Tamara zag ik dat het er wél is. Dat motiveert me om hier aan te blijven werken, kleine stapjes.”

Wie ben jij en wat is jouw verhaal?

Dit is precies wat ik voor anderen wil betekenen. Tijdens het gesprek voorafgaand aan de shoot, vraag ik bijvoorbeeld om 4 dingen te noemen die je mooi vindt aan jezelf. Heel vaak zijn er dames die met moeite 1 of 2 onderdelen van hun lichaam weten te benoemen en moeten ze HEEL hard nadenken over de rest. En dat terwijl ik eigenlijk altijd zo een aantal punten op kan noemen die ik prachtig vind.

Ik probeer elke beauty die ik voor mijn lens krijg te laten zien wat ik zie als ik naar haar kijk. En geloof mij, ik zie in iedere vrouw heel veel moois. Ik vind het zo tof dat iedereen haar eigen sterke punten heeft en ik wil hiermee laten zien wie jij bent en wat jouw verhaal is. En als jij hierdoor een positiever zelfbeeld ontwikkelt, dan ben ik helemaal dankbaar. Dat is mijn doel.

Krachtige blik en een lieve uitstraling

Hieronder een aantal foto’s van Lotte, ik zie nog steeds een prachtige vrouw, met een krachtige blik en een lieve uitstraling. En jij?

meer-zelfvertrouwen-door-professionele-foto-personal-branding persoonlijke-ontwikkeling-door-professionele-fotografie-personal-branding persoonlijke-ontwikkeling-zelfliefde-professionele-foto-personal-branding

Haarstyling en make-up door Urmila van The Bridal Artist

Foto’s zoals jij bent

Ben jij op zoek naar foto’s die laten zien wie jij bent? Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw ultieme fotoshoot, zodat ik jouw verhaal kan vertellen en jou kan laten zien dat je heel mooi bent. Je kunt meer informatie vinden over mijn werkwijze op mijn verschillende pagina’s: boudoir, glamour en personal branding.

Wie weet zie ik je binnenkort in mijn studio om samen een lekker theetje te drinken, te brainstormen over jouw ideeën en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geen reactie's

Geef een reactie