Personal branding fotoshoot: een complete beeldbank voor Saskia - Blik en Bloos fotografie
8221
post-template-default,single,single-post,postid-8221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Personal branding fotoshoot: een complete beeldbank voor Saskia

personal-branding-ondernemers-fotoshoot-complete-beeldbank

Personal branding fotoshoot: een complete beeldbank voor Saskia

Voor Saskia mocht ik een complete beeldbank maken. Ze is namelijk bezig met het opzetten van haar eigen, online programma. En daarvoor wilde ze foto’s hebben. Ze was op zoek naar professionele, cleane personal branding foto’s die ze op haar website, social media en andere zakelijke uitingen kan gebruiken. En na een leuk telefoongesprek besloot ze dat ik die foto’s voor haar mocht maken.

Basis voor de fotoshoot

“De ontembare vrouw” is een boek wat op haar pad is gekomen. Dit boek, samen met haar achtergrond in voeding en interesse in yoga/mediteren/koken/tekenen op de tablet vormden de basis voor de fotoshoot. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, creatief, heeft een drang naar avontuur en vrijheid, gevoelig, doelgericht en lief. En zo heb ik haar helemaal ervaren. Wat een mooie vrouw met een hoop ambitie voor de toekomst is Saskia.

Enthousiast en vol energie

De foto’s mochten energie en enthousiasme uitstralen, met als doel om te laten zien dat je ongeacht hoe je eruit ziet, lekker in je vel kunt zitten. Haar kledingstijl is vrouwelijk, maar wel stoer. Ze draagt vaak hakken en mooie sieraden. Laflaflaf!

Gevarieerde beeldbank

Op basis van deze wensen en haar moodboard, schreef ik het draaiboekje voor de shoot. Dat doe ik altijd op het moment dat iemand in de haarstyling en make-up zit bij mijn visagiste/haarstyliste, in dit geval bij Urmila. Ik wilde heel graag haar interesses en persoonlijke voorkeuren terug laten komen in de foto’s. We begonnen in de studio en hebben daar een enorme variëteit aan foto’s gemaakt. Met verschillende outfits, met boeken, met eten, met smoothies, met meditatiekussen, maar ook een aantal cleane portretten zonder props. En daarna gingen we nog naar de Vrachelse Heide om een aantal foto’s in het bos en op de zandvlakte te maken, omdat Saskia een enorme liefhebber van wandelen en natuur is.

Resultaat ingezet op social media

Al met al is haar beeldbank super gevarieerd geworden en heb ik al een hoop foto’s voorbij zien komen op haar social media kanalen. Zo tof als het resultaat goed ingezet wordt. Dan voel ik mezelf een soort trotse mama, haha. 😉

Saskia, succes met het schrijven van je online programma! Ik ben nu al super benieuwd naar wat je neer gaat zetten, maar heb er alle vertrouwen in dat het een fantastisch programma wordt.

Liefs,
Tamara

Haarstyling en make up door Urmila van The Bridal Artist

saskia-drenth-online-programma-saskia-voedt saskia-voedt-online-programma-de-ontembare-vrouw saskia-voedt-personal-branding-ondernemers-fotoshoot saskia-voedt-online-programma-vrouwelijke-ondernemer-bedrijf-in-beeld saskia-drenth-online-programma-personal-branding-fotoshoot personal-branding-fotoshoot-voor-vrouwelijke-ondernemer visual-storytelling-personal-branding-fotografie next-level-fotografie-vrouwelijke-ondernemer-fotoshoot personal-branding-fotosessie-voor-vrouwelijke-ondernemers complete-beeldbank-personal-branding-ondernemers-fotoshoot-breda

Personal branding fotoshoot voor vrouwelijke ondernemers

Ben jij zelf een vrouwelijke ondernemer en op zoek naar een complete beeldbank voor jouw personal branding? Dan is een All-in personal branding fotosessie iets voor jou. Op mijn personal branding pagina kun je meer informatie vinden over hoe we jou en jouw bedrijf in beeld kunnen brengen, zodat jij aan de slag kunt met jouw website, social media en andere (online) marketing. Als je liever een keer belt of een kop thee komt drinken om meer over de mogelijkheden te horen, dan mag dat natuurlijk ook. Laflaflaf!

Geen reactie's

Geef een reactie