Nieuw concept: boudoir fotografie - boudoir shoot
2452
post-template-default,single,single-post,postid-2452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuw concept: boudoir fotografie

Nieuw concept: boudoir fotografie

In januari vertelde ik al in dit blog dat ik zelf op de foto ben gegaan tijdens een boudoir shoot en dat ik daar meer mee wilde doen. En nu is het zo ver! Ik heb mijn eerste boudoir fotoshoot gedaan!!! Joehoe!

Hierbij een kleine preview van het moois dat komende weken langs gaat komen, ik weet in ieder geval dat ik dit HEEL tof vind om te doen en vooral dat ik dit nog meer wil doen: vrouwen op hun mooist op de foto zetten!

Geniet van het laatste stukje weekend!

Liefs,
Tamara

Ps: de prachtige visagie en hairstyling is gedaan door Joyce Visagie, Haarstyling en Grime

boudoir-shoot-fotografie-lingerie

boudoir-fotografie-fotoshoot

Geen reactie's

Geef een reactie