Loveshoot Breda bij de Koninklijke Militaire Academie
2119
post-template-default,single,single-post,postid-2119,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Loveshoot Breda bij de Koninklijke Militaire Academie met Ron en Marieke

Loveshoot Breda bij de Koninklijke Militaire Academie met Ron en Marieke

Zoals je al in de preview hebt kunnen zien, heb ik begin februari een heel leuk koppel gefotografeerd!

Loveshoot Breda

Omdat ze elkaar hebben ontmoet bij de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in het Kasteel van Breda, wisten ze meteen dat dát de locatie moest zijn voor hun loveshoot in Breda. Het leuke is dat ze elkaar tijdens een dansavond hebben ontmoet en nog steeds veel samen (professioneel) dansen, waardoor ze ook hun dansschoenen mee hadden genomen en we deze nog terug hebben laten komen als ‘prop’ in de fotoshoot.

Op het moment dat we onder de poort doorliepen naar de binnenplaats, was ik op slag verliefd! Wat een fantastisch deel van deze locatie! Al die zuilen mooi op een rijtje, ge-wel-dig. Daar heb ik dan ook een hoop van de foto’s geschoten. 😉

Geschiedenis van het Kasteel van Breda

Heel bijzonder om over zo’n bewaakt terrein rond te lopen en de mooie plekjes te kunnen zoeken. Omdat ik het zelf altijd interessant vind om meer te weten over de plekken waar ik kom, heb ik een stukje van de allereerste geschiedenis van het kasteel opgezocht:

“Breda ontstaat in de twaalfde eeuw als kleine nederzetting van boeren en handelaars op de plaats waar de riviertjes de Mark en de Aa samenkomen. Aan het eind van die eeuw wordt bij deze nederzetting een burcht gebouwd. Onder bescherming van deze versterking groeit Breda, gelegen aan de handelsweg tussen Holland en Vlaanderen, langzamerhand uit tot een stadje en verwerft in 1252 stadsrechten.”
Bron: KasteelvanBreda.nl

Ron en Marieke, dankjewel dat jullie me mee hebben genomen in de wereld van de KMA. Ik heb genoten en hoop dat jullie blij zijn met het resultaat!

Liefs,
Tamara

loveshoot-breda-kma

loveshoot-breda-koninklijke-militaire-academie

loveshoot-breda-brabant

loveshoot-breda-kasteel-van-breda

loveshoot-breda-romantisch

loveshoot-breda-verloving

loveshoot-breda-props

loveshoot-breda-liefde

loveshoot-breda-lens-flare

Willen jullie ook zo’n toffe loveshoot in Breda of op een andere locatie in Nederland? Bekijk snel naar de mogelijkheden en neem contact op via tamara@blikenbloos.nl of 06 2956 6531.

Bekijk meer voorbeelden van de categorie loveshoot Breda op deze pagina!

Geen reactie's

Geef een reactie