Tiener portret fotoshoot: mijn stagiaire Kiki
5725
post-template-default,single,single-post,postid-5725,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour senior shoot: tiener portret fotoshoot

tiener-portret-fotoshoot

Glamour senior shoot: tiener portret fotoshoot

Vandaag was de laatste dag van mijn stagiaire Kiki. En gisteren mocht ik haar als afsluiting van haar stage fotograferen, jeej!

Ik wilde heel graag een ‘Senior portrait shoot’ doen, zoals in Amerika veel gedaan wordt in het laatste jaar van High School. Een shoot waarbij ik Kiki kon laten zien dat ze een prachtig meisje is en dat ze op het punt staat om echt een volwassen vrouw te worden.

Het leven bestaat uit mijlpalen en als je ongeveer 16/17/18 bent, sta je op het punt om jezelf verder te ontwikkelen. Veel tieners gaan studeren, misschien wel op kamers, leren veel nieuwe mensen kennen en laten een stukje ‘kindertijd’ achter zich. Hoe tof als je dit moment kunt vieren met mooie foto’s, zodat je later terug kunt kijken naar die mooie, onbezorgde tijd waarin je nog zo weinig verplichtingen had en de wereld nog heel anders bekeek.

Hierbij een aantal van de foto’s die ik gisteren mocht maken. Uiteraard met hairstyling en make-up door Urmila van The Bridal Artist.

Lieve Kiki, dankjewel voor al je hulp en gezellige momenten die we samen hebben gehad de afgelopen 10 weken. Succes met je opleiding en hopelijk gaan we elkaar nog vaak zien!

Liefs,
Tamara

senior-high-school-portret portret-fotoshoot-puber glamour-tiener-portret-breda tiener-fotoshoot-breda glamour-tiener-fotoshoot-breda puber-portret-breda-fotoshoot

Tiener portret fotoshoot

Wil jij een tiener portret fotoshoot voor jezelf of bijvoorbeeld voor je dochter boeken? Op mijn glamour pagina kun je meer informatie over mijn glamour fotoshoots vinden. In mijn daglicht studio in Breda heb ik een rek vol prachtige jurken en rokken die we kunnen gebruiken. Ook heb ik veel andere accessoires die we in de shoot kunnen verwerken. Alles om ervoor te zorgen dat jij jouw droom fotoshoot kunt ervaren. Wanneer kan ik jou (en/of je dochter) verwachten?

1 Reactie

Geef een reactie