Fotoshoot in Breda in magazine stijl met Hamida
5253
post-template-default,single,single-post,postid-5253,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Glamour fotoshoot met Hamida

fotoshoot in breda in magazine stijl

Glamour fotoshoot met Hamida

Tijdens deze toffe dag, Internationale Vrouwendag 2017, kan ik natuurlijk niet anders dan een glamour shoot delen van een krachtige vrouw die ik mocht fotograferen. Het thema van dit jaar is “Become the best version of yourself”, precies wat ik jou als vrouw mee wil geven in mijn fotoshoots. Want je bent mooi, je hebt een eigen verhaal en ik wil jouw verhaal vertellen in de foto’s die ik van je maak.

Wat ben ik dankbaar dat ik deze prachtige dame mocht fotograferen, wat een beauty! Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Ze is moeder van drie¬†mooie kinderen en getrouwd met een leuke kerel. Ze is een hardwerkende weddingplanner met veel ambities en gaat voor haar bruidsparen tot het uiterste. Naast bruiloften organiseert ze ook toffe proposals en andere events. Op haar Facebookpagina geeft ze veel inspiratie, dus als je net gevraagd bent (of alles rondom trouwen helemaal te gek vindt) dan zou ik haar zeker even liken als ik jou was. ūüėČ

Tijdens de fotosessie¬†gingen we voor stijlvolle glamour foto’s met een magazine look. In mijn daglichtstudio in Breda hebben we een combi gemaakt tussen glamour, iets meer zakelijke foto’s en als laatste een zachte fine art look met opgestoken krullen en grote bloemen.

Bedankt dat ik je mocht fotograferen Hamida, ik vond het geweldig!

Liefs,
Tamara

Credits:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie
Hairstyling en make-up: The Bridal Artist
Glamour beauty: Hamida Hamerslag van Weddingplanner Hamida

glamour-boudoir-fotoshoot-bredamagazine-stijl-fotoshoot-bredaglamour-fotoshoot-breda fotoshoot-glamour-stijl-luxe-breda glamour-haren-make-up-portret-foto-breda glamour-fotosessie-breda modellen-fotoshoot-breda-model-voor-een-dag] zelfverzekerheid-fotoshoot-breda fine-art-portret-fotoshoot-breda

Fotoshoot in Breda in magazine stijl

Wil jij jezelf zien zoals je jezelf nog nooit eerder hebt gezien in foto’s die zo in een magazine thuis zouden horen? Dan is een glamour fotoshoot in mijn daglichtstudio in Breda in een magazine stijl helemaal iets voor jou.

Voorafgaand aan de glamour fotoshoot ontwerpen we samen jouw droom fotoshoot waarbij ik met je mee denk over de uitstraling van jouw foto’s, wat je zult dragen, hoe je jouw haren en make-up voor je ziet en wat je allemaal mee mag nemen.

Tijdens de fotoshoot wordt je volledig in de watten gelegd, worden jouw haren en make-up professioneel verzorgd door mijn vaste visagiste/hairstyliste en begeleid ik je volledig in het poseren waarbij ik jouw¬†verhaal wil vertellen door middel van mijn foto’s.

Vervolgens worden de foto’s aan je gepresenteerd en kun je zelf kiezen welke foto’s je als fine art print in een mooie folio box of als vergroting mee naar huis wilt nemen als herinnering aan deze geweldige ervaring, maar ook als mooi erfstuk voor jou en je kinderen.

Bekijk meer voorbeelden en de mogelijkheden op mijn glamour portretsessie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie