Fotografie - Blik en Bloos fotografie
4318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4318,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

“Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph.”
– Matt Hardy

romantische-boudoir-foto-daglicht-studio-breda

BOUDOIR

Hoe wil jij jezelf terugzien in jouw foto’s? Het liefst heel romantisch, met een wit setje en daarover een kanten kimono en die lieve peeptoe pumps? Of juist een beetje speels, met alleen een mooie hipster, een wit laken en blote voeten? Of iets uitdagender en draag je een prachtige rode bh met een sexy string en een paar killer heels? Of stijlvol met een korset en een zwarte blazer? En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

 

Wat zoek jij?

COLLECT BEAUTIFUL MOMENTS,
CAPTURED FOREVER

PORTRET

Vind jezelf terug in jouw foto’s zoals jij bent. Prachtig van binnen én van buiten. De sterke vrouw die altijd klaar staat voor andere mensen. De toffe chick vol energie en de missie om de wereld steeds een stukje mooier te maken. De zorgzame dame waar je altijd terecht kunt voor een goed gesprek. Die business lady die vol passie aan het roer van haar eigen leven staat. Het leergierige meisje met een onstuitbare nieuwsgierigheid om alles om haar heen te leren kennen.

 

Wat is jouw verhaal?

beauty-fotografie-breda-glamour-fotoshoot

LIFE IS ABOUT MOMENTS:
DON’T WAIT FOR THEM, CREATE THEM.

personal-branding-fotoshoot-cv-website-studio-breda

PERSONAL BRANDING

Professionele foto’s voor al jouw marketinguitingen.

 

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Zeker tegenwoordig, nu iedereen online vertegenwoordigd is en mensen steeds sneller door scrollen. Goede foto’s voor jouw website, social media, cv, persberichten etc zijn daarom een grote toegevoegde waarde.

 

Hoe wil jij worden gefotografeerd?