Extravagante boudoir fotoshoot met Marie Antoinette thema - Blik en Bloos fotografie
6798
post-template-default,single,single-post,postid-6798,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Extravagante boudoir fotoshoot met Marie Antoinette thema

marie-antoinette-extravagante-boudoir-fotoshoot

Extravagante boudoir fotoshoot met Marie Antoinette thema

Een tijd geleden organiseerde ik samen met een aantal andere leveranciers een toffe, extravagante boudoir fotoshoot. Dit deden we als genomineerden voor de jury van de Dutch Wedding Awards. Inmiddels is de sessie gepubliceerd op het inspiratieblog Dusty Blue en kan ik de foto’s met je delen. Yay!

De shoot was out of the box, suuuuuper tof! Het thema was geïnspireerd op Marie Antoinette en Versailles. Hoge kapsels, veel parels, heel veel bloemen en nog meer leuke details.

Bloemen tijdens de boudoirshoot

We besloten om niet voor standaard items te kiezen die je veel ziet in inspiratie shoots, maar echt voor anders dan anders te gaan. Nathalie (bruidsbloemiste) ontwierp een bloemen guirlande met zacht roze, blush, peach en zacht blauwe bloemen. Ze gebruikte orchideeën, David Austin rozen en blauwe delphiniums, allemaal gecombineerd met parels.

Styling

Nailia (weddingplanner/styliste) ging helemaal los met nog veel meer parels, pastel kleurige lingerie en kippengaas. Van dat laatste maakte ze een basis voor een hoog kapsel en het werd ook de basis voor het bloemenkorset. Natalia (haarstyliste), gebruikte de basis om het toffe kapsel te creëren. En Netanya (visagiste) maakte het plaatje compleet door glamoureuze make-up te gebruiken, inclusief knallende lippen.

Bruidstaart, cupcakes en macarons op een prachtige locatie

Uiteraard zorgde Anna (cake designer) voor een enorme taart, met barokke details en mooie suikerbloemen. Daarnaast maakte ze voor bijpassende cupcakes en schattige macarons. De fotoshoot organiseerden we bij Mariënhof, een heel tof klooster in het hartje van Amersfoort.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Zie jij jezelf al zo extravagant op de foto gaan tijdens een boudoir fotosessie?

Liefs,
Tamara

Aan deze extravagante boudoir fotoshoot werkten mee:
Fotografie: Blik en Bloos Fotografie | Styling: Best Day Ever Events | Bloemen: Let Love Blossom | Visagie: Netanya Lüschen | Hairstyling: Visage Guru | Taart: Gebakkerij | Locatie: Mariënhof

boudoir-fotoshoot-met-veel-bloemen-bredaout-of-the-box-boudoir-fotoshoot-barok-thema inspiratie-boudoir-fotoshoot-amersfoort bridal-boudoir-macarons-amersfoort boudoir-fotoshoot-amersfoort-marienhof boudoir-fotoshoot-met-veel-bloemen-marie-antoinette bruidstaart-boudoir-fotoshoot bruidstaart-suikerbloemen-amersfoort-gebakkerij boudoir-fotoshoot-amersfoort-marienhof-marie-antoinette-thema

Wil je meer inspiratie op het gebied van boudoir fotografie opdoen? Lees dan de volgende blogs:

Als je meer informatie zoekt over een boudoir fotosessie, neem dan een kijkje op mijn boudoir pagina en vraag mijn brochure aan.

Geen reactie's

Geef een reactie