Contact - Blik en Bloos fotografie
227
page-template-default,page,page-id-227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Contactformulier

Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boudoir, portret en personal branding fotografie. Yay!

Belangrijk om te weten:

 

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof.

 

Op dit moment ben ik met verlof om van mijn zwangere buik en daarna volop van onze kleine man en ons nieuwe leventje te kunnen genieten.

 

Ik ben in mijn verlofbubbel gedoken en dat betekent dat ik de boel even de boel laat. Het kan daarom echt een tijdje duren voordat je antwoord krijgt. 

Waarschijnlijk ga ik vanaf half juni weer langzaam mijn werkzaamheden oppakken en vanaf juli 2022 ben ik opnieuw beschikbaar voor fotoshoots.

Ik wil je alvast super bedanken voor je geduld en je hoort van mij.

Liefs,
Tamara

Blik en Bloos Fotografie

Email | tamara@blikenbloos.nl

Telefoon | 06 – 2956 6531

 

Bezoekadres

Neerhofstraat 10

4761 BM Zevenbergen

 

Postadres

Wagenstraat 78

4845 CX Wagenberg

 

KvK | 57249156

BTW nummer | NL001535299B32

Algemene voorwaarden van Blik en Bloos

De studio en parkeren

De Blik en Bloos Fotografie studio is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Neerhofstraat 10 in Zevenbergen. De studio is aan de achterzijde van het gebouw gevestigd. Deze kun je bereiken door aan de linkerkant van het gebouw naar achteren te lopen, naar de eigen entree.

De studio ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Zevenbergen. Het ligt op steenworp afstand van het treinstation en 20 minuten van Breda (met de auto).

Parkeren kan voor de deur en is kosteloos. Als er voor de deur geen plek is, kun je een paar meter verder rijden en aan de linkerkant op het parkeerplaatsje in de vakken parkeren.