Contact - Blik en Bloos fotografie
227
page-template-default,page,page-id-227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Contactformulier

Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boudoir, portret en personal branding fotografie. Yay!

Hieronder staan mijn adresgegevens. Bel of mail gerust voor meer informatie. Je mag ook het contactformulier gebruiken wat hieronder staat.

Let op: ik ben t/m 18 maart op rondreis in Marokko en het zal waarschijnlijk wat langer duren voordat je antwoord krijgt. 

Belangrijk om te weten:

Omdat ik veel aandacht besteed aan iedere klant, ben ik vaak druk met fotoshoots, verschillende afspraken en het bewerken van een heleboel foto’s.
Daarom zit ik niet dagelijks achter mijn mail en krijg je waarschijnlijk niet binnen een uur antwoord. Minstens 1x per week reageer ik op alle binnen gekomen mailtjes. Dat betekent dat je binnen 7 dagen antwoord kunt verwachten.
Daarin ben ik dus zeker niet de snelste (oeps), maar kan ik je mail wel wel de aandacht geven die ze verdient.
Ik wil je alvast super bedanken voor je geduld en je hoort van mij!

Liefs,
Tamara

Blik en Bloos Fotografie

Hoornwerkstraat 1

4814 AN Breda

Email: tamara@blikenbloos.nl

Telefoon: 06 – 2956 6531

 

KvK: 57249156

BTW nummer: NL001535299B32

Algemene voorwaarden van Blik en Bloos

De studio en parkeren

De Blik en Bloos Fotografie studio is gevestigd in het gebouw “De Watermaker”.

De studio ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Breda, aangrenzend aan een creatief bedrijventerrein en vlakbij de brandweer en het NAC stadion.

Parkeren kan voor de deur en is kosteloos. Soms is het druk in de straat door al die bedrijvigheid, dan mag je ook op de stoep parkeren.