Contact - Blik en Bloos fotografie
227
page-template-default,page,page-id-227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Contactformulier

Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boudoir, portret en personal branding fotografie. Yay!

Hieronder staan mijn adresgegevens. Bel of mail gerust voor meer informatie. Je mag ook het contactformulier gebruiken wat hieronder staat.

Mail in de spam-map
Soms komt mijn antwoord op jouw aanvraag in jouw spam-map terecht.
Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 7 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Thanks voor je begrip en het checken!

Belangrijk om te weten:

Ik ben niet dagelijks achter mijn laptop te vinden, omdat ik het ook leuk vind om buiten in de (moes)tuin bezig te zijn, een nieuw project (Studio Bloos) heb opgestart en achter de schermen met leuke plannen voor Blik en Bloos bezig ben. Daarom krijg je waarschijnlijk niet binnen een uur antwoord. Minstens 1x per week reageer ik op alle binnen gekomen mailtjes. Dat betekent dat je binnen 7 dagen antwoord kunt verwachten.
Daarin ben ik dus zeker niet de snelste (oeps), maar zal ik je mail wel wel de aandacht geven die ze verdient.
Ik wil je alvast super bedanken voor je geduld en je hoort van mij!

Liefs,
Tamara

Blik en Bloos Fotografie

Email | tamara@blikenbloos.nl

Telefoon | 06 – 2956 6531

 

Bezoekadres

Neerhofstraat 10

4761 BM Zevenbergen

 

Postadres

Wagenstraat 78

4845 CX Wagenberg

 

KvK | 57249156

BTW nummer | NL001535299B32

Algemene voorwaarden van Blik en Bloos

De studio en parkeren

De Blik en Bloos Fotografie studio is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Neerhofstraat 10 in Zevenbergen. De studio is aan de achterzijde van het gebouw gevestigd. Deze kun je bereiken door aan de linkerkant van het gebouw naar achteren te lopen, naar de eigen entree.

De studio ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Zevenbergen. Het ligt op steenworp afstand van het treinstation en 20 minuten van Breda (met de auto).

Parkeren kan voor de deur en is kosteloos. Als er voor de deur geen plek is, kun je een paar meter verder rijden en aan de linkerkant op het parkeerplaatsje in de vakken parkeren.