Contact - Blik en Bloos fotografie
227
page-template-default,page,page-id-227,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Contactformulier

Wat leuk dat je meer wilt weten over mijn boudoir, portret en personal branding fotografie. Yay!

Belangrijk om te weten:

Omdat ik veel aandacht besteed aan iedereen die ik mag fotograferen, ben ik vaak druk met fotoshoots, verschillende afspraken en het bewerken van een heleboel foto’s. Daarnaast ben ik afgelopen maart mama geworden van onze lieve Moos en werk ik alleen op woensdag, donderdag en vrijdag.
Daarom zit ik niet dagelijks achter mijn mail en krijg je waarschijnlijk niet binnen een uur antwoord. Minstens 1x per week reageer ik op alle binnen gekomen mailtjes. Dat betekent dat je binnen 7 dagen antwoord kunt verwachten.
Daarin ben ik dus zeker niet de snelste (oeps), maar kan ik je mail wel wel de aandacht geven die ze verdient.
Ik wil je alvast super bedanken voor je geduld en je hoort van mij!

Blik en Bloos Fotografie

Email | tamara@blikenbloos.nl

Telefoon | 06 – 2956 6531

 

Bezoekadres

Neerhofstraat 10

4761 BM Zevenbergen

 

Postadres

Wagenstraat 78

4845 CX Wagenberg

 

KvK | 57249156

BTW nummer | NL001535299B32

Algemene voorwaarden van Blik en Bloos

De studio en parkeren

De Blik en Bloos Fotografie studio is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Neerhofstraat 10 in Zevenbergen. De studio is aan de achterzijde van het gebouw gevestigd. Deze kun je bereiken door aan de linkerkant van het gebouw naar achteren te lopen, naar de eigen entree.

De studio ligt in een woonwijk aan de rand van het centrum van Zevenbergen. Het ligt op steenworp afstand van het treinstation en 20 minuten van Breda (met de auto).

Parkeren kan voor de deur en is kosteloos. Als er voor de deur geen plek is, kun je een paar meter verder rijden en aan de linkerkant op het parkeerplaatsje in de vakken parkeren.