Bucketlist fotoshoot: "iedere minuut heb ik genoten, wat een topdag!" - Blik en Bloos fotografie
7160
post-template-default,single,single-post,postid-7160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Bucketlist fotoshoot: “iedere minuut heb ik genoten, wat een topdag!”

Bucketlist fotoshoot: “iedere minuut heb ik genoten, wat een topdag!”

Iemand stil krijgen als ze zichzelf in de spiegel ziet, dat is magisch. Zeker als de dame in kwestie een enorme kletskous is. 😉 Toen deze dame bij mij op gesprek kwam, vertelde ze haar verhaal en liet ze heel duidelijk merken dat ze deze shoot 100% voor zichzelf deed. Haar relatie was op dat moment recent over gegaan en ze vond het nu echt tijd voor zichzelf. Ze staat namelijk altijd klaar voor anderen, maar mag nu zelf ook eens in het middelpunt staan. 

En gelijk heeft ze! You go girl!!

Bucketlist fotoshoot

Ze had een lijst met ‘bucketlist’ dingen gemaakt en ook een boudoir fotoshoot stond daarop. En het mooiste was dat het niet alleen maar bleef bij een bucketlist – lijstje, maar dat ze alles gewoon ging afstrepen. No excuses! 

Ik ben dankbaar dat ik deze super toffe, pittige en enthousiaste vrouw mocht fotograferen. De sessie was echt een feestje en samen hebben we er iets heel erg moois van gemaakt!

Toen ik vervolgens deze mail binnen kreeg, was ik trots. En de woorden zijn té mooi om niet te delen. Dus lees ze zelf hieronder. 😉

“Lieve Tamara, 

Wat een mooi avontuur was dit! Iedere dag opnieuw mag ik kijken naar dit top resultaat en ben zo trots. Zo ontzettend gaaf! Jullie twee toppers hebben mij een geweldige beleving gegeven. Ik zag er fantastisch uit werd er zelfs helemaal stil van toen ik mezelf in de spiegel zag. “Ja, dat ben ik echt, ik ben supermooi en ik ga eindelijk deze shoot doen. Dreams do come true!” 
Iedere minuut heb ik ervan genoten, wat een topdag! Dankjewel voor deze mooie herinnering. 
Dat wou ik je toch graag nog even zeggen. 
Liefs, M”
Hieronder een aantal foto’s die ik van haar heb mogen maken, samen met de 9-up collage die ze heeft gekozen. Zo mooi met alle lichte kleuren en de lichte lijst! Deze staat ook als voorbeeld in mijn studio, dus mocht je hem een keer ‘in het echt’ willen bekijken, dan ben je van harte welkom. Drinken we meteen een lekkere kop thee. 😉
Haarstyling en make-up: The Bridal Artist
9-up-collage-boudoir-fotoshoot
boudoir-avontuur-breda-romantisch sexy-boudoir-fotografie nonchalante-boudoir-fotoshoot portret-fotografie-boudoir boudoir-accessoires-breda speelse-boudoir-fotografie

Boudoir fotoshoot op jouw Bucketlist?

Heb jij een boudoir fotoshoot ook al een tijd op jouw bucketlist staan? En is het voor jou echt tijd voor jezelf? Wil je een keer uit je comfort zone gaan en jezelf doen verbazen? Wil jij jezelf terug zien in foto’s zoals je jezelf nog nooit eerder hebt gezien?
Let me know!
Ik laat je graag zien dat je een fantastisch mooie vrouw bent en dat jij het verdient om een keer helemaal in de watten te worden gelegd. Meer informatie over mijn boudoir fotosessies kun je vinden op mijn boudoir fotografie pagina.
5 Reactie's
 • Chesterphoca
  Geplaatst op 05:01h, 24 november Beantwoorden

  Thank you for created blikenbloos.nl poular info
  So I try to do my site http://www.themdm.co.kr/en/support/qa/?ckattempt=1&uid=1&mod=document is like blikenbloos.nl

 • VRDreamCet
  Geplaatst op 18:32h, 07 december Beantwoorden
 • ClydeTow
  Geplaatst op 01:00h, 08 januari Beantwoorden

  y18

 • Fupsdids
  Geplaatst op 08:36h, 12 januari Beantwoorden

  Привет.
  Порекомендуйте отличную типографию для изготовления листовок
  Могу посоветовать одну типографию , качество, цена и скорость у них хорошее,
  но они размещаются в Красноярске, а мне нужно в Новосибирске.
  Вот печать блокнотов https://kraft-pt.ru/products/notepads

 • Gale
  Geplaatst op 05:04h, 14 januari Beantwoorden

  How do I get more deep sleep? Resurge is a powerful potent fat burning formula by John Barban, which does not only work for melting off fat, but also regulates the sleep cycle too. In fact, this product only works when a person is in his deep sleep.
  https://j.mp/2XE7HQU

Geef een reactie