Bridal boudoir shoot Breda: real boudoir fotoshoot: Bruid C.
5038
post-template-default,single,single-post,postid-5038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Real bridal boudoir: bruid C.

Real bridal boudoir: bruid C.

Wat heb ik toch een prachtig beroep! Een tijdje geleden mocht ik aanstaande bruid C. fotograferen tijdens haar bridal boudoir fotoshoot. Een prachtige dame met lange, blonde haren op zoek naar mooie lingerie foto’s voor haar aanstaande echtgenoot. Dus dat deden we in mijn ruime daglicht studio in Breda, uiteraard met visagie en hairstyling door The Bridal Artist.

Wat hebben we super toffe foto’s gemaakt, zo mooi! Bruid C. is inmiddels getrouwd en ik kreeg onderstaande reactie van haar binnen. Daar word ik heel blij van, heel graag gedaan!

Liefs,
Tamara

“Omdat ik in december ben getrouwd heb ik een bridal boudoir shoot gedaan voor mijn aanstaande bij Blik en Bloos Fotografie. Ik vond dit erg spannend maar voelde mij al snel op mijn gemak door een voorgesprek en de relaxte sfeer tijdens de shoot. Tamara maakt uitzonderlijk mooie foto’s en mijn aanstaande en ik (misschien ik stiekem nog een beetje meer haha) vinden de foto’s super mooi geworden. Ze benadrukt je positieve punten en geeft je een mooi album waar je zelf echt trots op kunt zijn. Een boost voor je zelfvertrouwen!.”

Hieronder één van de foto’s die ik heb gemaakt, welke ik met toestemming van deze prachtige dame mag delen. Trots!

Liefs,
Tamara

real-bridal-boudoir-fotosessie-lingerie-foto-breda

Ps: Ben je zelf op zoek naar een bridal boudoir fotoshoot in mijn toffe daglichtstudio in Breda of heb je een andere mooie locatie in gedachten? Lees meer informatie over mijn boudoir fotosessies op mijn boudoir pagina en stuur een mailtje naar tamara@blikenbloos.nl

Geen reactie's

Geef een reactie