Model voor 1 dag Breda: 15 dagen vol schoonheid - Lotte
3399
post-template-default,single,single-post,postid-3399,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Lotte

model-voor-1-dag-breda

15 dagen vol schoonheid: Lotte

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda waar Lotte zich als een model voor 1 dag heeft gevoeld. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Hierbij het verhaal van Lotte en haar foto’s…

model-voor-1-dag-breda

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid zit voor mij echt van binnen. Hoe liever ik iemand heb, hoe meer schoonheid die persoon uitstraalt.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als ik volledig op mijn gemak ben. Vaak is dat buiten en in de buurt van water, daar kom ik tot rust.. die ontspanning voel ik door mijn hele lijf. Volgens mij straal ik dat ook uit

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Dat je stoer en zelfstandig en dapper kunt zijn, maar tegelijkertijd ook lief en zacht en kwetsbaar bent.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn haar en mijn ogen.

model-voor-1-dag

Vertel me jouw verhaal

Ik heb een lastige periode achter de rug, met veel veranderingen en onzekerheden. Dat was lastig en is het nu soms nog steeds.

Toch ben ik blij dat het me overkomen is, ´het vormt je´. Dat vind ik aan andere mensen ook mooi. Ik waardeer mijn familie, mijn vriend(inn)en meer dan ooit en dat maakt me gelukkig.

“Ik ben een persoon die…”

…houdt van afwisseling, maar in structuur de rust vindt.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Helemaal tevreden zijn met wie ik ben.

model-voor-1-dag-oosterhout

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Lach!

Wow, wat een ogen!!!! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik Lotte zag. Zeker toen Urmila Lotte had opgemaakt, knalden haar ogen helemaal van het scherm af. Dat ze dat noemt als wat ze het mooiste aan zichzelf vindt, dat snap ik wel! En nee hoor, ik ben heeeelemaal niet jaloers, hmhm. 😉

Lotte wilde na een lastige periode zichzelf een mooi cadeau geven. Nou, daar wilde ik heel graag aan meewerken! Ik denk dat het een heel mooi cadeau is geworden, want toen ik haar de foto’s liet zien, zag ik een grote traan naar beneden biggelen van blijdschap.

Lotte, je bent een mooi mens. Wees trots op jezelf, je mag er absoluut zijn!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je jezelf ook een model voor 1 dag voelen en een glamourshoot in de buurt van Breda of ergens anders in Nederland boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie