Model voor 1 dag - fotoshoot: 15 dagen vol schoonheid: Miranda
3483
post-template-default,single,single-post,postid-3483,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Miranda

model-voor-1-dag-fotoshoot

15 dagen vol schoonheid: Miranda

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen en zich model voor 1 dag mocht voelen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Miranda aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

model-voor-1-dag-fotoshoot

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid betekent voor mij puurheid.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als ik net wakker ben en net de eerste zon of wind in mijn gezicht voel dan voel ik mijzelf op het allermooist.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Dat je met je kwaliteiten die je als vrouw hebt veel dingen kunt bereiken in de wereld. Kortom: je mag je stoere en zachte kant laten zien en dat vind ik een heel fijne kant van het vrouw zijn.

model-voor-1-dag-fotograaf

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Het mooiste aan mijzelf vind ik mijn ogen en mijn lach.

Vertel me jouw verhaal

Sinds ik mijn cateringbedrijf heb, merkte ik dat ik veel mooie foto’s had van mij aan het werk maar geen leuke foto waar ik alleen op stond. Vaak waren het foto’s met eten of met het team. Daarom dacht ik laat ik hier eens tijd voor maken. Nou het resultaat mag er zijn. Nu heb ik mooie foto’s. 🙂

“Ik ben een persoon die…”

…in is voor een feestje, maar ook graag de rust op zoekt als ze daar tijd voor heeft met een goed glas wijn en met familie of fijne vrienden om mij heen.

model-voor-1-dag-fotografie

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Meer balans vinden tussen privé en zakelijk. Ik merk dat je soms de kleine dingen die zo belangrijk zijn niet ziet omdat je te druk bezig bent.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Blijf heel dicht bij je zelf en volg je intuĂŻtie en hart dan is alles mogelijk.

Miranda, super leuk om te horen dat je nu de mooie foto’s hebt waar je naar op zoek was! Heel erg leuk om een branchegenoot te mogen fotograferen. Miranda heeft zoals gezegd haar eigen cateringbedrijf “Eten van een lekkere tafel” die je in kunt zetten op alle evenementen die je maar kunt bedenken (ook bruiloften dus, joehoe). Ik kwam er tijdens deze glamourshoot achter dat ze ook op de trouwbeurs Jullie Feestje staat, gezellig!

Ik heb haar in deze korte tijd leren kennen als een dame die midden in het leven staat en daar volop van geniet. Ze werkt keihard aan haar dromen en wil ervoor zorgen dat dit niet alleen dromen blijven, maar ook werkelijkheid worden. Zodra ik haar vriend of dochter noemde, had ze een smile van oor tot oor. Dus je kunt je voorstellen dat ik hen regelmatig naar voren heb laten komen tijdens de glamour fotoshoot om die prachtige lach te kunnen fotograferen!

Miranda, heel veel plezier van je foto’s en tot 9 & 10 oktober in de Schaapskooi in Ottoland!

Liefs,
Tamara

Ps: De geweldige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je ook zulke glamourfoto’s van jezelf? Laat het me dan weten met een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie