Glamour fotoshoot Oosterhout: 15 dagen vol schoonheid - Lauriann
3425
post-template-default,single,single-post,postid-3425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Lauriann

glamour-fotoshoot

15 dagen vol schoonheid: Lauriann

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Oosterhout en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Lauriann aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

glamour-fotoshoot-oosterhout

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid komt in mijn optiek van binnenuit en is niet altijd gerelateerd aan lichamelijk mooi zijn.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Eerlijk gezegd sta ik daar niet zo bij stil dus ik weet het niet…

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Sja…
Moeder, vraagbaak, regelaar, duizendpoot, kok en echtgenote….

glamour-portret-fotoshoot

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

M’n ogen.

Vertel me jouw verhaal

Ik heb niet echt een verhaal geloof ik. Ik leef voor mijn gezin, werk hard en geniet zoveel mogelijk van het leven en probeer niet te klagen maar positief te zijn. Ik heb mijn ouders verloren en realiseer me daarmee des te meer dat je moet genieten van het nu en niet alles voor je uit moet schuiven. Al lukt het niet om 36 uur in een eetmaal te leven, probeer ik het wel. Het kan zo voorbij zijn.

glamour-portret-foto

“Ik ben een persoon die…”

…zoveel mogelijk uit het leven haalt.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Mijn hele leven is een doel. Als je alleen maar werkt voor 1 doel, verlies je andere zaken uit het oog. Met name de kleine dingen zijn vaak belangrijker dan dat ene grote doel, alleen het totaal maakt je gelukkig.

glamour-vriendinnen-fotoshoot

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Leef en geniet nu. Voor je het weet is de toekomst verleden tijd.

Lauriann is een prachtige vrouw, met haar hart op de juiste plaats. Ik heb haar leren kennen als een hardwerkende, liefhebbende en gezellige vrouw met heel veel humor. 

Ze deed deze glamour fotoshoot in eerste instantie echt voor zichzelf, maar toen ze hoorde dat Daniëlle (die morgen online komt) ook een glamourshoot wilde doen, wilden ze allebei ook graag samen op de foto omdat ze al 33 jaar vriendinnen zijn. Dus zo geschiedde! Na een paar keer de slappe lach en een hoop lachtranen, lukte het om iets serieuzer te werk te gaan en heb jij hierboven het prachtige resultaat hiervan kunnen aanschouwen.

Lauriann, veel plezier van de foto’s! Ik vond het een feestje om je te mogen fotograferen.

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamour fotoshoot ervaren? Laat het me weten met een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie