Fotoshoot glamour: 15 dagen vol schoonheid - Daniëlle
3442
post-template-default,single,single-post,postid-3442,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Daniëlle

fotoshoot-glamour

15 dagen vol schoonheid: Daniëlle

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens toffe glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Daniëlle aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

fotoshoot-glamour-wagenberg

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid zit mijn inziens vooral van binnen. Als je je van binnenuit goed voelt, straal je dat uit en is ieder mens op zijn of haar manier mooi.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als ik mijn haar heb gedaan, mijn make-up op heb, leuke kleding aan heb en vooral mijn hoge hakken aan heb. 10 kg minder zou ook fijn zijn

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Best lastige vragen. Dit komt in mij op. Vrouw zijn betekent voor mij: moeder, partner, vrouwelijk en verzorgd zijn. Het zorgen en verzorgen en uiteraard mijn hakken 🙂

fotoshoot-glamour

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

HAHA. Mijn onderbenen.

Vertel me jouw verhaal

Heb je even……..

fotoshoot-glamour-oosterhout

“Ik ben een persoon die…”

…op dit moment heel trots is op mijn schoondochter…….. Hard werkt. Graag voor iedereen klaar staat. Volgens mij best een goede moeder, partner en vriendin is. Een groot inlevingsvermogen heeft. Veel geduld heeft. Te weinig tijd voor zich zelf heeft en neemt, waardoor ik nu ook stop met verder schrijven.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Meer op mijn eten letten. Meer tijd in plannen voor mij en mijn man Pascal en meer structuur in mijn werk krijgen.

glamour-vriendinnen-fotoshoot-breda

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Zorg dat je je van binnen goed voelt dan straal je vanzelf en op die manier is iedere vrouw mooi. X

Ik heb jullie al een hoop prachtige dames mogen presenteren, maar deze dame is extra speciaal. Daniëlle is namelijk Rico’s moeder, mijn schoonmoeder dus! Echt heel erg leuk om op zo’n manier foto’s van je schoonmama te mogen maken. Jeej!

Daniëlle is een toffe schoonmoeder. Ze is helemaal gek van Engels theeservies met bloemetjes, samen met mijn schoonvader Pascal keuvelen in en om de woonboerderij, lekker borrelen met vriendinnen, alle beesten die ze heeft (een halve kinderboerderij zeg ik altijd maar :P), op stap gaan in Breda, kerst(!) en hoge hakken.

Ze werkt keihard en staat ook nog eens altijd voor iedereen klaar. Ze is een onderneemster in hart en nieren en zit altijd vol met nieuwe plannen. Ze heeft de gave om alles wat ze doet met een helikopterview te bekijken zodat wat ze beslist voor alle partijen een goede keuze is. Ze kan Indisch koken als de beste, Soto is echt haar specialiteit. Ze luistert naar mijn ellelange verhalen en komt altijd met goede ideeën als je ergens mee vastloopt. Het liefst onder het genot van een goed glas port met iets lekkers erbij, al mag een grote kop thee ook. 😉 Zo kan ik nog wel even doorgaan..

Daan, bij deze: dankjewel voor alles wat je voor me doet! Ik vond het super leuk om jou tijdens een glamour fotoshoot vast te leggen. Veel plezier van de foto’s!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je meer voorbeelden van glamour fotografie zien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

1 Reactie
  • Daniëlle
    Geplaatst op 13:09h, 10 september Beantwoorden

    Nee Tam, jij bedankt. Ben super trots op je en blij dat je mijn schoondochter bent. Ga zo door en volg je hart. Blijf vooral wie je bent. Jij komt er wel! Dikke kus x

Geef een reactie