Personal branding - Blik en Bloos fotografie
6154
page-template-default,page,page-id-6154,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Personal branding

Professionele foto’s, voor de beste eerste indruk.

Personal branding

“Branding is what people say about you when you are not in the room.”

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dus zorg ervoor dat deze top is. De juiste foto’s helpen je om jouw klanten te laten zien wie jij bent. Foto’s die je kunt gebruiken voor je website, social media, je cv, persberichten, promotie acties, banners en nog veel meer.

 

Samen zoeken we naar jouw stijl en bespreken we jouw wensen zodat jij volledig voorbereid naar de fotosessie komt.

In verschillende outfits word je gefotografeerd en gefilmd, zodat we een compleet en professioneel beeld kunnen creëren. Op die manier kunnen jouw klanten in één keer zien wie jij bent en kun jij verspreid over het jaar de beelden voor verschillende doeleinden gebruiken.

 

Daarom ontvang je de foto’s van jouw keuze ook op het geschikte formaat voor zowel Facebook als Instagram, zodat je dit daar rechtstreeks kunt delen. Ideaal!

Ik wil jou laten zien dat je er mag zijn. Zowel zakelijk als privé.

 

Daarom heb ik in mijn personal branding fotoshoots toegevoegd dat één outfit een glamour outfit is. Want ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw zichzelf een keer zo’n ervaring moet gunnen, om in een prachtige jurk op de foto te gaan en jezelf terug te zien zoals jij jezelf nog nooit eerder hebt gezien.

Eveline van Wedding Eve – planning en styling

Personal branding bleek een puntje van aandacht in mijn bedrijf! Jezelf meer laten zien…iehhh, eng, hou ik niet zo van maar voor Wedding Eve is het echt nodig! Dussss (nog enger) goede foto’s laten maken! Ik wist direct wie ik hiervoor ging benaderen: Tamara van Blik en Bloos Fotografie. Ik had eerder branding foto’s van haar gezien en vond deze prachtig! Samen bedachten wij hoe we de shoot gingen aanpakken en wat was en ben ik ongelofelijk blij met Tamara. Deze dame heeft ECHT verstand van personal branding. Ze gaf zo veel goede tips en zorgde voor de ultieme voorbereiding. Ze stelde me helemaal op mijn gemak en daardoor ging de shoot zo makkelijk! Tamara, je bent echt een topper! ? Zo blij mee!!!!

Look & Feel

De look & feel van mijn personal branding foto’s is professioneel, stijlvol, licht en tijdloos. Ik zoek altijd naar het mooiste licht, zodat we samen het mooiste resultaat kunnen creëren. Daarom vinden mijn portetsessies overdag plaats, omdat ik met daglicht fotografeer. Dit vind ik namelijk het allermooiste licht wat er bestaat.

Een personal branding fotosessie vindt standaard plaats in mijn daglicht studio in Breda. Maar als jij liever foto’s in jouw werkruimte of op een andere locatie maakt, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Samen kijken we wat het beste resultaat geeft en hoe we jouw fotoshoot vorm gaan geven.

Ik wil jou laten zien dat je er mag zijn en je portretteren zoals jij echt bent. Zodat jouw klanten meteen zien wie hen gaat helpen met hun uitdaging, wie die fijne dienst biedt of wie dat mooie product levert.

Werkwijze

Hieronder kun je meer lezen over mijn werkwijze, uitgelegd in kleine stapjes. Vanaf het moment dat je deze pagina leest, tot het moment dat jij aan de slag kunt met het integreren van jouw foto’s in jouw personal branding uitingen.

Klik hier om mijn complete werkwijze te lezen

Plannen personal branding fotoshoot

Probeer je als eerste in de foto’s op deze pagina in te denken. Lukt je dat? Laat dan weten wanneer je jouw fotosessie wilt inplannen. Via mijn online agenda kun je een afspraak maken voor zowel de fotoshoot als het gesprek voorafgaand aan de shoot. Je ontvangt van mij een bevestiging voor beide afspraken en een factuur voor de fotosessie.

Op het moment dat deze is voldaan, staat de studio definitief voor jou gereserveerd, is mijn visagiste/hairstyliste bevestigd en dan zijn we ready to go!

Op weg naar jouw fotosessie

In de aanloop naar jouw personal branding fotosessie ontmoeten we elkaar tijdens een persoonlijk gesprek. In dat gesprek ontwerpen we samen de fotoshoot zoals deze het beste bij jou past. We kijken samen naar jouw stijl, wat voor soort foto’s je zoekt, welke uitstraling je jouw foto’s wilt geven, welke kleding + accessoires je mee mag nemen naar de shoot en wat je nog meer kunt doen om jezelf volledig voor te bereiden.

Tijdens deze sessie bespreken we ook welke muziek er straks onder jouw moving portrait filmpje komt. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij een aantal mogelijkheden waaruit je een keuze kunt maken zodat ik na de shoot meteen met het filmpje aan de slag kan.

Tijdens jouw personal branding fotoshoot

Iedere fotosessie is weer anders. Jouw fotoshoot is voor jou op maat gemaakt. Je wordt ontvangen in mijn daglicht studio in Breda en bekijken samen wat je hebt meegenomen.

Vervolgens worden je make-up en haren gedaan door mijn professionele visagiste/hairstyliste en begint het genieten. De mooiste versie van jou wordt naar voren gehaald door jouw sterkste punten te accentueren. Als zij klaar is, gaan we de foto’s maken. Tijdens de shoot begeleid ik je volledig in het poseren en vertel ik je precies hoe je mag gaan staan, waar je naar toe mag kijken en welke blik ik zoek.

Tip: plan die avond iets leuks buiten de deur (zoals een etentje of een avondje uit), want je zult er fantastisch uit zien!

Bewerken van de foto’s

Na de fotosessie ga ik aan de slag met de foto’s. Ik zorg ervoor dat er twee back-ups komen, op twee verschillende (externe) locaties. Vervolgens selecteer ik de mooiste foto’s en bewerk en retoucheer ik deze professioneel en zet ik ze klaar voor jouw persoonlijke reveal- en bestelsessie. Ook ga ik aan de slag met de filmbeelden en verwerk ik dit in jouw filmpje.

Persoonlijke reveal- en bestelsessie

Binnen twee weken na de fotoshoot nodig ik je opnieuw uit in mijn studio voor jouw persoonlijke reveal- en bestelsessie. Je krijgt dan het resultaat te zien in een mooie slideshow en dan kun je zelf kiezen welke foto’s je wilt gebruiken voor jouw personal branding. Je ontvangt ook een aantal van deze foto’s als fine art print in een mooie passe partout, welke binnen een week voor je klaar liggen om op te halen. Je kunt tijdens de reveal ook aangeven of je foto’s extra wilt bestellen, bijvoorbeeld als vergroting voor aan de muur.

Ook het filmpje in de vorm van een moving portrait presenteer ik tijdens de reveal aan je. Op dat moment kun je aangeven of je nog een wijziging hebt of dat het zo goed is.

Stay in touch!

Als jij al je foto’s, prints, het filmpje en extra bestellingen hebt ontvangen, is de fotoshoot afgerond en kun jij aan de slag met jouw personal branding. Ik blijf je graag volgen via Facebook of Instagram. Dus je mag me altijd toevoegen. 🙂

Ps: ik word altijd heel blij van leuke reacties en vind het tof om jouw mooie foto’s aan anderen te laten zien. Ik zou het daarom leuk vinden als je jouw ervaring achterlaat op Google reviews of mijn Facebookpagina zodat andere mensen kunnen lezen hoe het is om een fotoshoot bij mij te doen.

Studio

Je bent van harte welkom in mijn daglicht studio in Breda, waar je voor de deur kunt parkeren. Mijn studio is heel licht en wit, zodat we met het mooiste licht jouw foto’s kunnen maken. Alles om jouw personal branding fotoshoot passend op jou en jouw business te maken zodat jij met authentieke en persoonlijke foto’s aan de slag kunt.

daglicht-studio-blik-en-bloos-breda
daglicht-studio-kantoor-blik-en-bloos-breda
folio-box-fine-art-print-boudoir-fotoshoot

Fine art prints en meer

Na afloop van de personal branding fotosessie kun je tijdens jouw persoonlijke reveal- en bestelsessie kiezen welke foto’s je wilt gebruiken voor jouw personal branding. Een aantal van jouw foto’s ontvang je ook als fine art print, omdat ik ervan overtuigd ben dat foto’s niet digitaal moeten bestaan, maar je moet vasthouden als print zodat je er een leven lang naar kunt kijken. De foto’s die je als fine art print kiest, liggen een week later voor je klaar om op te halen.

 

Je kunt ook kiezen voor een mooie vergroting op fine art papier, compleet in passe partout en mooie lijst.

Garderobe

Voor jouw personal branding fotoshoot neem je zelf een aantal outfits mee die uitstralen wie jij bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om één outfit te dragen die een glamour uitstraling geven. Omdat ik vindt dat iedere dame zich minstens één keer in haar leven een prinses moet voelen.

In mijn studio heb ik een kledingrek vol met mooie jurken, rokken, kimono’s, blouses, tops en andere mooie accessoires. Als je iets mooi vindt en het past, dan mag je dit tijdens jouw personal branding fotoshoot gebruiken voor jouw glamour outfit.

catalogus-garderobe-kleding-accessoires-boudoir-glamour-portret

Investering

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw personal branding fotoshoot? Ik stuur je graag meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen. Vertel me jouw wensen, zodat ik met jou mee kan denken over de beste invulling voor jouw fotoshoot en jij het resultaat ontvangt waar je naar op zoek bent.

unieke-authentieke-zakelijke-profielfoto-personal-branding

“Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success”
– Henry Ford

 

Een personal branding fotoshoot bestaat uit een persoonlijk gesprek waarin we jouw fotosessie vorm geven, professionele hairstyling en make-up, een fotoshoot en een reveal- en bestelsessie waar je jouw foto’s en video gepresenteerd krijgt.

Al deze informatie en mijn prijzen heb ik gebundeld in een mooi pakket en stuur ik je graag toe.

Beschikbaarheid checken?

Heb je nog een vraag of ben je benieuwd of jouw voorkeursdatum nog beschikbaar is voor jouw personal branding fotosessie? Neem contact op zodat ik je meer informatie en mijn pakket kan sturen.