Over Tamara - fotograaf bij Blik en Bloos Fotografie
182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hi, ik ben Tamara!

“Ik hou van mooie mensen en mooie momenten.
En raad eens: in ieder mens zit zoveel moois!”

“Ik heb altijd al iets gehad met foto’s. Ik kon vroeger uren door de mapjes met foto’s bladeren die bij mijn ouders in de grote kast lagen en terugdenken aan al die geweldige momenten die we mee hadden gemaakt. Het leuke is: tegenwoordig kan ik uren terugkijken naar foto’s die ik zelf heb gemaakt. Ik krijg elke keer weer een kriebel in mijn buik van al die prachtige personen en gebeurtenissen.”

 

“Diezelfde kriebel wil ik ook aan alle mensen meegeven die ik fotografeer.”

 

“Het terugkijken begint eigenlijk al op het moment dat ik de foto’s maak. Op dat moment word ik super enthousiast en wil ik altijd het mooiste uit de persoon voor mijn lens naar voren halen.”

“Achteraf horen dat iemand zichzelf nog nooit zo mooi op de foto heeft terug gezien zorgt er dan ook voor dat mijn hart een klein sprongetje maakt. Jeej!”

 

“Als persoon probeer ik van ieder moment te genieten. Het leven is namelijk prachtig en vol schoonheid.”

 

“Zeker op het moment dat je hiervoor open staat. Neem bijvoorbeeld de eerste bloemen die gaan bloeien in de tuin na de winter of dat lieve briefje van jouw geliefde dat je op het aanrecht vindt. I’m loving it! Ik ben er van overtuigd dat als je schoonheid kunt zien, je een gelukkig mens bent.”

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel moois voor mijn camera krijg en ik dat mag vastleggen als herinnering voor de rest van je leven. Het feit dat ik zoveel mensen blij mag maken vind ik echt fantastisch! Ik zie het als mijn taak om een bijdrage te leveren aan de schoonheid in het leven van andere mensen. De schoonheid van jou als persoon.”

 

“Ik wil jou op je gemak stellen, een fantastische ervaring geven en je zo laten zien hoe mooi je bent, vastgelegd voor altijd.”

“Whatever you decide to do, make sure it makes you happy”

tamara-uittenboogaard-fotograaf-boudoir-glamour-portret

Tamara in steekwoorden

 

Houdt ontzettend veel van Rico (boyfriend) – stopt niet met fotograferen – vindt plantaardig koken tof om te doen – houdt er nog meer van om dit met anderen lekker op te eten – is graag op reis om andere culturen te ervaren – loves to snowboard – vindt het heerlijk om een lange wandeling te maken – kijkt graag series op Netflix – geniet van de kleine dingen in het leven – is soms iets te perfectionistisch – wordt blij van bloemen – zoekt graag mooie samenwerkingen – wil andere mensen inspireren en motiveren om te doen waar ze gelukkig van worden

Wil je een keer een kop thee drinken en kennis maken?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jou te fotograferen?

Laat het mij weten!