Loveshoot voor jou en je lief - engagement shoot - verloving
1236
page-template-default,page,page-id-1236,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Loveshoot

Tijdens een loveshoot maken jullie samen plezier, terwijl ik jullie liefde voor elkaar vastleg. Een loveshoot wordt vaak geboekt als pre-wedding shoot (ook wel verlovingsshoot genoemd), waarbij de foto’s gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld de uitnodigingskaart. Het voordeel van zo’n pre-weddingshoot is dat je alvast gewend raakt aan mijn camera en mijn manier van fotograferen, zodat je op jullie grote dag je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Uiteraard kunnen jullie ook een loveshoot boeken als jullie (nog) geen plannen hebben om te gaan trouwen! Hoe leuk is dat!?

Op mijn bruiloft pagina kun je meer informatie vinden over mijn fotografie, daar kun je ook mijn brochure aanvragen met meer informatie over de loveshoots die ik fotografeer.